Lapte care te lasa impotent

Lapte care te lasa impotent

0 140

Multe dintre produsele destinate copiilor care pot fi gasite pe piata romaneasca sunt total nerecomandate lor.
Un astfel de aliment este si bautura din lapte Ramli, despre care se spune care multe vitamine, anihilate, din pacate, de E-urile din compozitia sa: E952, E950 si E954 sunt cancerigeni.
Ciclamatul de sodiu a fost introdus de Agentia Internationala de Cercetari in Cancer in grupa 3 din punct de vedere al potentialului cancerigen, iar zaharina – in grupa 2B. A fost demonstrat ca E950 induce stres metabolic, motiv pentru care femeile insarcinate si care alapteaza si copiii nu trebuie sa consume produse care au in compozitie acest aditiv. Zaharina, E954, poate produce oboseala, dureri de cap, ameteli, halucinatii, iritabilitate, palpitatii, anxietate, dureri articulare, spasme musculare, pierderea memoriei si chiar cancer de creier.
Bautura din lapte Ramli cu cinci vitamine si aroma de capsuni, produsa din lapte degresat si cu indulcitori, este tratata UHT.
Bautura analizata mai are in compozitie si stabilizatorul caragenan, care afecteaza sanatatea tractusului intestinal, provocand gastrite, ulcere si favorizand aparitia cancerului de stomac in cazul persoanelor sensibile.
Profesorul doctor Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare, avertizeaza ca produsul analizat are un profil nutritional dezechilibrat, iar aditivii alimentari utilizati ii scad valoarea biologica. Chiar daca au fost adaugate vitamine, acestea nu au aceeasi valoare cu asimilarea lor in stare naturala din fructe si legume.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.