Lansare la Centrul Cultural German

Lansare la Centrul Cultural German

0 185

Centrul Cultural German organizeaza vineri, 26 ianuarie 2007, lansarea “Freizeitangebot f?r Jugendliche”, un program permanent de timp liber pentru tineri, realizat in colaborare cu Fundatia „Robert Bosch”.


?


Centrul Cultural German


Centrul Cultural German este o institutie non-profit care are misiunea de? a promova? limba si cultura germana,? dialogul si valorile europene, scopul sau fiind acela de prezentare a tinerilor artisti din Romania si Germania si prezentarea celor mai noi curente din cultura germana.


In acest sens, la Centrul Cultural German Brasov functioneaza trei departamente:


– Departamentul de limba, care pune la dispozitia doritorilor cursuri de limba germana si cursuri de limba romana pentru vorbitori de germana. Cursurile sunt organizate in colaborare cu si dupa standardele? Institutului Goethe.


– Departamentul de cultura, prin care se organizeaza evenimente de teatru, muzica, expozitii, lecturi, vizionari de filme, etc. Aceste evenimente fie prezinta curente culturale noi din Germania, fie sunt rezultatul colaborarii dintre artisti romani, germani si/sau alte nationalitati.


– Biblioteca va propune cele mai noi aparitii, carti premiate, dictionare. Un loc important in biblioteca il au cartile pentru copii si tineri. Prin programe speciale si participarea la targuri de carte institutia incurajeaza lectura, mai ales in randul tinerilor.


?


Contact


Deutsches Kulturzentrum Kronstadt


Centrul Cultural German Brasov


Brasov, str. Lunga nr.31


Tel./Fax: 0268 473 104

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.