Lansare de carte la Teatrul „Sica Alexandrescu”

Lansare de carte la Teatrul „Sica Alexandrescu”

0 107

In cadrul Festivalului de Dramaturgie Contemporana care se desfasoara la Brasov, in perioada 16-23 noiembrie 2007, la Sala Mare a Teatrului „Sica Alexandrescu”, va avea loc, sambata, 17 noiembrie, la orele 19.30, lansarea cartii „Persistenta memoriei” de Valeriu Moisescu – Fundatia „Camil Petrescu”, Revista? Teatrul Azi, 2007.


Volumul face parte din seria „Galeria Teatrului Romanesc”, alaturi de alte 21 de monografii, editate de Fundatia „Camil Petrescu”, ce pun in valoare opera, activitatea unor personalitati artistice care au facut istorie in domeniul teatral. „Persistenta memoriei” este o carte-marturie semnata de unul dintre cei mai importanti regizori ai anilor ’70–’80, stralucit profesor al Universitatii Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica „I.L. Caragiale”, mentorul unor generatii de forta ale scenei romanesti.


?


Spectacole in weekend


Daca alegeti sa petreceti weekendul la teatru, este bine sa stiti ca singurul festival dedicat exclusiv dramaturgiei romanesti care se desfasoara in orasul de la poalele Tampei, v-a pregatit si o serie de spectacole de exceptie:


Sambata, 17 noiembrie, la Sala Mare, ora 11.00, puteti viziona spectacolul „Colonelul si pasarile” de Hristo Boicev. Regia: Alexandru Dabija, Teatrul “Sica Alexandrescu” Brasov.


Seara, incepand cu orele 20.00, va puteti delecta in compania actorilor Teatrului National „Vasile Alecsandri”, care va pune in scena spectacolul „Auditia” de Aleksandr Galin. Duminica, 18 noiembrie


Butoiul cu pulbere de Dejan Dukovski. Regia Cristi Juncu – Sala Mare, orele 11.00


Geniul crimei de George F. Walker. Regia Theodor Cristian Popescu – Sala Mare, ora 20.00.


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.