Lacatus mentinut in functie la Steaua de sotia lui

Lacatus mentinut in functie la Steaua de sotia lui

0 87

Gigi Becali finantatorul formatiei Steaua Bucuresti si Mihai Stoica managerul general al echipei, au negociat in secret revenirea in Ghencea a lui Cosmin Olaroiu, cel care a mai pregatit gruparea din Ghencea.
Lacatus actualul tehnician al „ros-albastrilor”, este mentinut in functie la Steaua de catre sotia sa, Mariana, dupa ce Gigi Becali i-a promis acesteia ca „Fiara” va fi mentinuta in functie pana la finalul actualei editii de campionat.
Pentru a nu parea ca l-a „lucrat” pe Lacatus, Oli a cerut ca mai intai sa fie demis actualul antrenor, pentru a fi instalat pe un post liber. Astfel, Becali il ataca pe Lacatus, sperand ca acesta va pleca de buna voie. Cu toate acestea, Oli a batut palma deja cu Becali si pentru cele mai mici detalii ale unui mandat in Ghencea.
Intre timp, Lacatus admite faptul ca exista posibilitatea sa se desparta de Steaua, dar numai daca patronul sau ii va solicita direct si oficial acest lucru. „Nu am eu de unde sa stiu daca s-a discutat cu Olaroiu. Nu stau acum sa-i urmaresc pe Gigi Becali, Mihai Stoica sau Valeriu Argaseala. Totusi, nu ma surprinde cu nimic. Stiam unde ma bag. Daca patronul crede ca altcineva poate face treaba, atunci sa-mi spuna in fata si plec de la Steaua”, a declarat acesta.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.