Laborator medical cu echipamente unice in Romania

Laborator medical cu echipamente unice in Romania

0 106

Noul laborator Synevo, situat pe platforma comerciala Bucuresti Militari Chiajna, dotat cu echipamente unice in Romania, va efectua cele mai complexe analize intr-un timp mult mai scurt si cu o marja de eroare mult mai mica decat pana acum, se arata intr-un comunicat remis joi AGERPRES.

<>bInvestitia este in valoare de 10 milioane de euro.
Romania este pe primul loc din Europa ca numar de decese cauzate de cancerul de col uterin. Prin platforma completa de citologie in mediu lichid, Synevo se implica activ in lupta impotriva cancerului de col uterin.
Platforma aduce ca noutate exclusiva in Romania analiza computerizata a imaginii, crescand cu peste 60% detectia leziunilor cu risc crescut implicate in aparitia cancerului de col uterin. Testul Babes-Papanicolau, recoltat in mediu lichid si prelucrat robotizat, va ajuta medicul sa scurteze timpul necesar diagnosticarii acestei afectiuni la sapte zile, fata de doua saptamani sau chiar luni de zile cat dureaza in acest moment.
Prin noul laborator, medicul ginecolog are la dispozitie kitul complet de teste necesare in mentinerea sanatatii femeii: testul Papanicolau si testarea HPV, doua teste de electie in preventia cancerului de col uterin, screening-ul prenatal prin dublu si triplu test pe Delfia Xpress, care reduce rezultatele fals pozitive in diagnosticarea malformatiilor fetale, gama completa de teste in diagnosticarea infectiilor si bolilor grave.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.