La strans gunoaie de pe Tampa

La strans gunoaie de pe Tampa

0 153

Asociatia de turism montan Floare de Colt a luat Tampa la curatat! La ora cand cititi aceste randuri, inimosii membri ai asociatiei, alaturi de partenerii lor, au pornit deja pe cinci trasee diferite sa ecologizeze masivul Tampa. Actiunea face parte din evenimentele dedicate Zilei Pamantului. Ecologistii au adresat ieri un apel brasovenilor dornici sa respire un aer mai curat la Brasov sa li se alature la actiunea strangere a gunoaielor.
Evenimentele dedicate Zilei Pamantului la Brasov includ ecologizarea celor 5 trasee de pe muntele Tampa, activitati de team building si o videoproiectie cu tematica „Brandul Romaniei – gunoaiele”, care va fi organizata astazi – sambata – de la orele 17.00 la Centrul Cultural Reduta.
Printre partenerii evenimentelor de astazi, dedicate Zilei Pamantului, se numara Colegiul National Andrei Saguna, Colegiul tehnic Christian Kertsch, Clubul Amicii Salvamont, Filiala Virgil Onitiu a Cercetasilor Romaniei si Filiala Brasov a Crucii Rosii Romane. Ecologistii de la Floare de Colt mizau ieri si pe ajutorul brasovenilor voluntari, pe care ii invitau sa vina alaturi de ei la actiunea de curatenie, avand convingerea ca multi dintre locuitorii orasului si-ar sacrifica o ora-doua pentru a da o mana de ajutor la adunarea gunoiului din natura.
Optimismul celor de la Floare de Colt despre participarea brasovenilor pare lejer exagerat judecand dupa mormanele de gunoi ramase in urma grataragiilor care si-au petrecut prima si a doua zi de pasti la iarba verde. Firmele de salubritate si ecologistii au avut mult de furca in urma picnicurilor injghebate de petrecaretii in aer liber.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.