La Steaua rocada de la fotbal la turism?

La Steaua rocada de la fotbal la turism?

0 99

Clubul de fotbal Steaua Bucuresti a inaugurat joi un nou proiect, FCSB Stadium & Museum Tour, prin care fanii formatiei din Ghencea sau iubitorii fotbalului in general vor putea vizita stadionul si muzeul clubului.
Pentru publicul larg, FCSB Stadium & Museum Tour va incepe, in mod oficial, vineri, la ora 10,00. Ideea s-a nascut din dorinta de a fi cat mai aproape de numerosii suporteri ai Stelei, de a veni in intampinarea lor cu oferte cat mai atractive si mai diversificate legate de echipa lor de suflet. De asemenea, FCSB Stadium & Museum Tour va fi inclus in diverse circuite turistice, clubul Steaua fiind deja prezent cu aceasta oferta la targul de turism care a avut loc recent in Capitala.

”Initiativa vine in sprijinul suporterilor, a iubitorilor fotbalului pentru a vedea ce inseamna activitatea unei societati care are ca obiect fotbalul. Va fi o privire aruncata in spatele cortinei, prin locurile prin care trec jucatorii, iar la final vor putea avea o colectie de amintiri cu Steaua”, a declarat presedintele clubului Steaua, Valeriu Argaseala.

Turul stadionului si al muzeului cuprinde 16 puncte de atractie: autocarul echipei, terenurile de antrenament, sala de forta, sala pentru conferinte de presa, acces turnicheti, coronament stadion, intrare tunel, zona de flash interview, vestiarul oaspetilor, traversare teren (pe dalele exterioare), banca de rezerve, masa presei, lojele, fotoliile, muzeul, magazinul oficial. Accesul cu camere foto si video este permis pe tot parcursul turului. Vizita se incheie la magazin, unde suporterii vor primi un suvenir din partea clubului.

In proportie de 90%, toate obiectivele pot fi vizitate, dar, in functie de programul echipei, exista si posibilitatea ca unul sau doua dintre cele 16 obiective sa nu poata fi vizitat (de exemplu autocarul, cand este in deplasare cu echipa, etc). Vestiarul gazdelor nu a fost inclus in tur, deoarece ar fi putut perturba programul de pregatire al echipei, insa, organizatorii au in vedere includerea sa pe perioada de vacanta.

Programul de vizitare este de luni pana sambata intre orele 10,00 – 16,00. Programul caselor de bilete este de 09,30 – 16,00. Pretul este, la individual, de 50 de lei bilet intreg (va fi nominal), cu reducere de 50% pentru elevi, studenti, pensionari si abonati. Pentru grupuri organizate de minim 10 persoane biletul intreg are o reducere de 25% – 37,5 lei. Grupurile beneficiaza de reducerile de grup doar in cazul rezervarilor on-line sau telefonice.

”Vrem sa obtinem bani din acest lucru. Suntem o societate comerciala si urmarim profitul”, a afirmat Argaseala, care a precizat ca deocamdata Steaua nu se poate autosustine, in ciuda incasarilor reusite din participarea in Liga Campionilor, bilete vandute si drepturi de televiziune. Argaseala a caracterizat drept ”calcule jurnalistice” cifrele aparute in presa conform carora Steaua a incasat aproximativ 20 de milioane de euro in urma participarii in Liga Campionilor.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.