La Săcele se desfăşoară o etapă din Campionatul Naţional de Scrabble în...

La Săcele se desfăşoară o etapă din Campionatul Naţional de Scrabble în limba română

0 159

Campionatul Naţional de Scrabble în limba română programează la Braşov, în perioada 19 – 21 octombrie 2018, etapa a IV-a, ultima înaintea turneului final ce se va desfăşura în luna noiembrie, la Bucureşti. Concursul îi va avea în prim-plan pe cei mai titraţi jucători de scrabble din ţară, care îşi vor disputa şansele la câştigarea unui nou titlu de campion naţional, Braşovul fiind şi el reprezentat în aceste întreceri. La competiţii, pot participa jucătorii legitimaţi la cluburile de scrabble afiliate la Federaţia Română de Scrabble.
Campionatul Naţional Individual de Scrabble (seniori), precum şi Campionatul Naţional de Scrabble Intercluburi, sunt organizate de Federaţia Română de Scrabble (FRSc) şi vor avea loc la Hotel Ave Lux de pe str. Calea Bucureşti nr. 7, Săcele.
Programul competițiilor se va desfăşura astfel: vineri vor avea loc cele opt tururi de partide de libere, sâmbătă – probele de duplicat clasic, compunere („Heptascrabble”) şi anticipaţie, iar duminică – duplicatele completiv şi eliptic. Tot duminică, în jurul orei 13, se va organiza festivitatea de premiere.
D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.