La Primăria Brașov începe marea sifonare a banilor publici pe proiecte de...

La Primăria Brașov începe marea sifonare a banilor publici pe proiecte de mediu

0 52

Allen Coliban a postat pe rețele invitația de participare a ONG-urilor userist-plusiste la Forumul Orașelor Verzi, care urmează să dezbată tot felul de povestiri din Dumbrava Minunată care urmează să i se întâmple plenar Brașovului. Primarul și l-ar dori capitală verde a României, așa cum fostul primar George Scripcaru și l-ar fi dorit capitală culturală, și unul și celălat neavând nimic în comun cu conceptele emise generos din bugetul public al municipiului.

Concepte generoase doar pe hârtie
Atât calitatea aerului cât și managementul deșeurilor, dar și transportul alternative spațiile verzi ale regenerării municipiului, eficiența energetică, sunt formulări pe cât de eliptice pe atât de lemnoase, numai bune pentru a sifona 100.000 de lei din banii publici către ONG-uri pluseriste fantomatice.
Evident că așa-zisele proiecte nu se vor și materializa în material verde-lemnos care ar trebui să înconjoare ca un inel verde fantasmagoric Brașovul.
Curtea de Conturi, care la nivel național este condusă de PSD deja dă semne de interes institutional în numărarea fiecărui copăcel și tufiș ce vor figura în proiectele verzi ale lui Coliban.

Libiu Mateescu  

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.