La Predeal se vor face investitii austriece

La Predeal se vor face investitii austriece

0 65

Saptamana trecuta la Predeal a avut loc o intalnire intre reprezentantii mai multor firme din Austria si autoritatile locale. Intalnirea a avut loc in cadrul misiunii economice Austria Showcase “Infrastructura turistica din Romania”.
primarul Predealului, Ionel Goidescu, a declarat ca in Predeal se doreste dezvoltarea infrastructurii turistice in continuare si ca este incantat de faptul ca aceasta dezvoltare s-ar putea realiza prin parteneriate cu firme austriece cunoscute in acest domeniu.
De asemenea, Atasatul Economic al Ambasadei Austriei la Bucuresti, Heinz Thenmeyer, a mentionat ca firmele din Austria isi doresc sa investeasca in Romania, atata timp cat autoritatile locale si investitorii locali sunt dispusi sa creeze parteneriate si sa desfasoare afaceri pe termen lung.
Pe parcursul intalnirii organizate la hotelul Orizont investitorii in turism din Predeal au incheiat parteneriate cu diversi reprezentanti ai unor firme austriece, urmand ca in viitorul apropiat sa aiba loc discutii in vederea unor afaceri comune.

P.I.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.