La postul de televiziune al Sistemului continua campania securistă de împanicare a...

La postul de televiziune al Sistemului continua campania securistă de împanicare a populației, cu participarea lui Arafat

1 29

Prezent în studioul Digi24, sinistrul commandant al DSU, Raed Arafat, pe conștiința căruia, aproape inexistentă de fapt, apasă zecile de mii de morți expulzați din spitale, sau neinternați și netratați, cu boli cronice, a confirmat și un val cinci al pandemiei.
Dacă nu ne vaccinăm şi mai apar variante, rămânem vulnerabili cum suntem acum.
Faptul că suntem vulnerabili faţă de alte ţări acum este pentru că virusul a găsit un teren foarte prielnic, 70% nevaccinaţi

Chestionat dacă va exista un val cinci al pandemiei (sic! De unde știa moderatorul să ilustreze posibilitatea unui val cinci al pandemiei, când nici OMS nu a evocat o asemenea posibilitate?), Arafat a afirmat:
”Dacă nu ajungem să ne vaccinăm şi apar alte variante pe care vaccinul poate să le împiedice…şi noi ştim că pot să apară. Dacă virusul găseşte un teren prielnic pentru el, normal că el intră fără problemă”, a declarat aseară cioclul apocaliptic la Digi24.
Concluzia este că banii virați la timp din bugetul statului pentru posturile media care predică necesitatea vaccinării induc și obligația moderatorilor și invitaților de a speria populația.

Libiu Mateescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.