Etapa a 12-a a Ligii Naţionale de handbal feminin le va găsi pe jucătoarele de la Corona Braşov pe malul Dunării, la Brăila, pentru meciul cu Dunărea. Va fi un meci foarte greu pentru braşovence, nevoite să dea replica unei echipe care evoluează cu elan, pe propriul teren. Pe de altă parte, Corona urmăreşte să câştige punct sau puncte în această deplasare. Înainte de plecarea la Brăila, au oferit declaraţii trei reprezentanţi ai echipei braşovene

Dumitru Berbece: ,,Este foarte important pentru noi să terminăm pe un loc pe podium așa că vom face totul pentru ca acest lucru să se întâmple. Contează mult pentru noi, pentru noi, pentru liniștea noastră, mai ales că am avut un început de sezon altfel decât ne-am fi dorit. Știm că va fi un joc foarte greu la Brăila, Dunărea fiind o echipă care se bate foarte tare mai ales pe teren propriu. Au și un public puternic în spate așa că trebuie să ne așteptăm la un meci dificil. Cu toate acestea, vom face tot posibilul să facem un joc bun, să ne iasă tot ceea ce am pregătit în antrenamente, pentru că vrem musai victoria. Fără doar și poate, acest meci este unul de șase puncte. Fetele sunt conștiente că nu va fi ușor și sunt decise să dea totul pentru a ne întoarce acaasă cu victoria. Totul depinde doar de noi și eu cred că suntem în stare să ne jucăm așa cum trebuie ca să câștigăm”.

Camelia Hotea: ,,Suntem conștiente că va fi un joc foarte dificil, Dunărea Brăila cu siguranță va face totul pentru a-și păstra punctele pe teren propriu, dar eu cred că cu ambiție, concentrare și dăruire, putem să ne întoarcem la Brașov cu puncte. Este important să tratăm jocul foarte serios, să avem o apărare mobilă și foarte agresivă iar în atac să fim concentrate și să fim atente la finalizare. Pentru noi este foarte important să încheiem turul de campionat pe podium și din acest motiv trebuie să facem totul pentru victorie”.

Mihaela Briscan: ,,Va fi cu siguranță un meci greu, pentru că jucăm în compania unei echipe care în acest moment ocupă un loc de podium, iar noi vom fi și în deplasare, fără a beneficia de sprijinul publicului nostru. Cu toate astea avem un moral bun și mergem la victorie. Am pregătit acest meci, am făcut vizionări, am identificat punctele lor tari și punctele slabe și vom încerca să profităm. Au o linie de nouă metri bună, Tiron aruncă foarte bine de la distanță, iar restul jucătoarelor importante fac foarte bine depășirile. Noi va trebui să anihilăm aceste atuuri ale lor, iar dacă pe atac vom reuși să ne facem jocul nostru cu siguranță va fi bine”.

Partida Dunărea Brăila – Corona Brașov, contând pentru etapa a XII, se va juca mâine, de la ora 19.00.
Din lot nu face parte pivotul Georgiana Ciuciulete, aflată în recuperere după operația la genunchi.

Dorin Duşa

 

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.