La PDL – Boc va prezenta evaluarea ministrilor

La PDL – Boc va prezenta evaluarea ministrilor

0 90

Sedinta tensionata la nivelul conducerii PDL. Asa cum era de asteptat discutiile au fost monopolizate de activitatea Guvernului Boc si remaniere. Premierul Emil Boc va prezenta miercuri dupa-amiaza grupurilor parlamentare ale PDL o evaluare a ministrilor partidului, a declarat luni seara vicepresedintele democrat-liberal Gheorghe Flutur. Potrivit oficialului PDL, premierul va avea o intrevedere miercuri dupa-amiaza, alaturi de conducerea centrala a partidului, cu grupurile parlamentare democrat-liberale, la Palatul Parlamentului. Flutur nu a precizat ora la care va avea loc evaluarea ministrilor PDL pe care seful Executivului o va prezenta alesilor democrat-liberali.
“Este o intalnire a conducerii PDL cu grupurile parlamentare. Sigur ca este binevenit totdeauna presedintele Traian Basescu, cu care PDL un parteneriat continuu”, a declarat Flutur.
El a afirmat ca evaluarea ministrilor PDL se va face in baza criteriilor de eficienta, iar remanierea este ‘atributul premierului’.
“Remanierea este atributul presedintelui partidului, primul-ministru in functie, evident consultandu-se cu presedintele Romaniei. (…) Nu facem remanierile nici la televizor, nici in conferinte de presa. Eu cred ca acestea fac rau. Aceasta durata prelungita de a spune unii si altii despre ce este vorba cred ca nu face un guvern eficient. Ele se executa, nu se discuta. Este atributul primului-ministru”, a spus Flutur.
Oficialul PDL a sustinut ca “institutia remanierii este o normalitate, un lucru firesc”, dar a subliniat, din nou, ca este strict atributul primului-ministru.
“Se poate si mai bine si atunci trebuie sa eficientizezi. Au fost in cei 20 de ani de democratie remanieri si vor mai fi. Sunt convins ca in perioada urmatoare…, insa este un atribut al primului-ministru si sunt convins ca si-l va exercita”, a afirmat vicepresedintele PDL.
In ceea ce priveste evaluarea ministrilor din Cabinet care provin din celelalte partide, Flutur a precizat ca ea trebuie facuta de premier, in coalitie.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.