La Ocolitoare se mai lucreaza cel putin pana la vara

La Ocolitoare se mai lucreaza cel putin pana la vara

0 650

Soferii mai au de asteptat cateva luni pana cand se vor finaliza lucrarile la Ocolitoarea Brasovului. Muncitorii vor mai lucra cel putin pana la vara pentru a termina lucrarile la cele doua tronsoane care leaga DN 1 de DN 13. CNADNR a alocat anul acesta aproape 100 de milioane de lei pentru ocolitoarea Brasovului

Soferii mai au de asteptat cateva luni pana cand se vor finaliza lucrarile la Ocolitoarea Brasovului. Muncitorii vor mai lucra cel putin pana la vara pentru a termina lucrarile la cele doua tronsoane care leaga DN 1 de DN 13. CNADNR a alocat anul acesta aproape 100 de milioane de lei pentru ocolitoarea Brasovului.
Centura de ocolire a Brasovului ar trebui sa scoata traficul greu din oras si sa fluidizeze circulatia, mai ales in zonele limitrofe. Spre disperarea soferilor, masinile de mare tonaj dar si autoturismele mici inca mai circula pe variante provizorii.
Teoretic pana la jumatatea acestui an, lucrarile de amenajare ale primelor doua tronsoane ale ocolitoarea Brasovului ar trebui finalizate.
Daca pe primul tronson lucrarile sunt finalizate in proportie de 70%, pe cel de-al doilea s-au terminat doar 56% din lucrari. ocolitoare bv
Ocolitoarea Brasovului ar fi trebuit finalizata la sfarsitul anului trecut, termenul a fost prelungit, dupa ce constructorul care castigase initial licitatia pentru primul tronson a intrat in insolventa.
Au trecut apoi luni bune pana cand a fost desemnat un alt antreprenor care a avut nevoie de timp in plus pentru a evalua ce a executat fostul constructor si pentru a intocmi alte documentatii.
Nici cel de-a doilea tronson care leaga drumurile nationale cu DN 11 si DN 13nu este gata. Muncitorii lucreaza la amenajarea pasajului suprateran la intersectia cu drumul judetean spre Sanpetru demarate inca din august 2014. CNADNR sustine ca intarzierile au fost cauzate de exproprierile suplimentare.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.