La noi ca la nimeni!

La noi ca la nimeni!

0 63

?


Disputele politice locale, judetene si nationale au dus din nou la ratarea desfasurarii cunoscutului Festival Cerbul de Aur.


Ne aflam la jumatatea verii, cand ar fi trebuit sa fie gata scena, cunoscuti participantii si biletele puse deja in vanzare. Toate acestea sunt nu departe sau foarte departe, ci pe nicaieri. Marti, un desant ?de la TVR in frunte cu Alexandru Sasu si deputatul (cica) de Brasov Titus Corlatean, secretarul politic al PSD, au parcurs traseul dintre Bucuresti si Brasov si dintre Primarie si Consiliul Judetean, intr-o tentativa de relansare a cunoscutului festival.


In peste 50 de saptamani, asta fara sa adaugam si timpul scurs de la ultima editie, nu s-a facut nimic.


Dar acum, in preajma confruntarii cu electoratul, cand votul uninominal bate la usa, politicienii sau mai bine zis politrucii, se bat pe capital de imagine pentru a recupera din timpul in care nu au facut mai nimic din promisiunile electorale, fiind extrem de preocupatii de functii, propriile conturi si mai nou de pensii (desigur la? pensiile demnitarilor, avizate in regim de urgenta de catre Basescu nu s-a mai pus problema de unde se iau fondurile!).


Echipa care a aterizat de la TVR, pe langa faptul ca doreste sa arate ca PSD-ul (care a preluat sefia postul tv national), prin prezenta unui lider marcant al social democratilor de la centru – de fapt are rolul de a ne scoate ochii – realizand in regim de urgenta??festival. La noi merge si asa!


Sigur se cauta solutii. Sigur, cu aceasta clasa politica, nu ne putem dezbara de mentalitatea de pompieri (unde arde !) si sa trecem spre NORMALITATE.


Daca ma va intreba cineva – se mai face festivalul Cerbul de aur in 2007? pot sa-i raspund cu DA.


Nu este D.A. de la defuncta alianta ci de la cea noua, PNL & PSD.


Chiar daca se va face in octombrie a.c. (s-a discutat si aceasta varianta!), e bine ca se face. Daca s-ar face un mic efort din partea administratiei locale si judetene, daca si cei din TVR sau Ministerul Culturii se vor alatura acestuia,?toate aceste eforturi sunt in interesul pastrarii Festivalului, in interesul tuturor.


Octombrie ar fi un test interesant ?(asta pentru ca nu ne putem dezbara de experimente), ce ar putea duce practic la o prelungire a sezonului turistic.


Astfel vizita “de protocol” facuta primarului Scripcaru si acea “de lucru” facuta lui Cancescu, de catre? dl. Alexandru Sassu pentru primul si de catre Sasa pentru al doilea (vechi FSNisti, PDisti, etc), poate fi un semn bun.


Festivalul Cerbul de Aur?a ramas?pe Agenda politica a PD si PSD.


?


Horia D.R.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.