La Mures s-a lansat: MCF – Meniul Crizei Financiare

La Mures s-a lansat: MCF – Meniul Crizei Financiare

0 138

Patroana unui restaurant fast-food din centrul municipiului Targu Mures, s-a adaptat la situatia economica actuala si a lansat pe piata „meniul crizei financiare”.
„Ideea mi-a venit tocmai de la criza financiara; am observat ca tot mai putini oameni intra in acest restaurant, care era foarte cautat. Se simte ca buzunarul omului este tot mai slab. Puteam sa pun un meniu simplu, meniul zilei, care este peste tot, dar mi-am zis sa fie ceva mai atractiv si putin comic, care sa prezinte un interes mai mare pentru om. Cred ca interesul oamenilor va fi mult mai mare, cand vad ca pretul mancarii este chiar in ton cu ceea ce se intampla si cu ceea ce se aude zilnic la radio sau la televizor”, a spus Maria Moldovan.
Din meniul crizei financiare, care se schimba in fiecare zi, fac parte ciorbele, tocanitele si salatele. Fast food-ul schimba zilnic „meniul crizei financiare” care, fata de restul preparatelor, este cu 50% mai ieftin.
‘Daca omul se satura cu un meniu de 20 lei, meniul crizei este la 10 lei si este destul de bogat. Unii chiar rad si spun ca daca in criza se mananca atat de bine si atat de gustos, inseamna ca nu-i chiar asa de mare criza precum se spune. De exemplu, daca o tocanita de porc costa in mod normal 12-13 lei, am inclus-o in meniul crizei la 5 lei, la care se adauga garnitura, 3-4 lei, iar salata si painea le-am redus la 1 leu. De la lansarea meniului crizei am simtit o afluenta mai mare a clientilor. Unii, cand s-au gasit in fata a peste 30 de feluri de mancare, au renuntat la meniul crizei si au luat altceva, la pret normal’, a adaugat patroana.
Maria Moldovan a subliniat ca, de la lansarea meniului crizei financiare, numarul de clienti a crescut cu cel putin 15%.
„Nu stiu daca o sa rezist cu aceste preturi, dar au crescut vanzarile si asta pe mine ma incanta. Una peste alta, nu e rau, s-ar putea sa rezist. Pe mine ma avantajeaza faptul ca omul a intrat in restaurant, chiar daca a intrat pentru acel meniu, dar cand vede alte 30 de feluri, aspectuoase, nu rezista”, a precizat Moldovan.

Sursa: AGERPRES

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.