La Ludovic Orban sintagma „Vă vorbește un brașovean” este de fapt „Vă...

La Ludovic Orban sintagma „Vă vorbește un brașovean” este de fapt „Vă minte un brașovean”!

0 46

Prezent  la inaugurarea electorală a 17 kilometri din ocolitoarea Bacăului- tronsonul A7- premierul Ludovic Orban s-a lansat din nou în diatribe la adresa PSD pe care l-a acuzat că nu a construit decât 25 % din această ocolitoare. A făcut-o într-o ilustră companie, cea a președintelui țării și a incompetentului său ministru al Transporturilor, nu că ai PSD ar fi fost mai buni.

Abordând subiectul său preferat în materie de transporturi, autostrăzile, Ludovic Orban a reiterat importanța viitoarei autostrăzi Moldova (Bacău) – Brașov, care va lega Bacăul și județele sudice ale Moldovei de Transilvania și de coridoarele europene de transport rutier. O autostradă promovată de PSD, contrar voinței PNL-ului, care n-au ratat să fie impotrivă!
Dorind să epateze audiența a declamat ,,Ascultați-mă că vă vorbește un brașovean de aceea am un plus decredibilitate că autostrada se va face”.

Problema cu acest cuvânt de brașovean este că Orban, a mai fost ministru al Transporturilor acum treisprezece ani și n-a făcut mai nimic, dar absolut NIMIC, pentru autostrada București-Brașov, la fel ca miniștri care l-au predat, Dobre sau Berceanu (cel care a anulat conractul cu Vinci) din Regimula băsescu.
Dealtfel nici guvernele ulterioare, în special cel ratat al lui Ponta, nu au făcut nimic (cică de frică??) dovadă unde se află autostrada astăzi.

Libiu Mateescu    

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.