La exact un an de la LAND OF CHOICE – Litoralul romanesc...

La exact un an de la LAND OF CHOICE – Litoralul romanesc a ajuns un brand penibil!

0 58

Dupa mai multi ani de stat la plaja si pe fotoliul de ministru, Elena Udrea si-a dat seama ca tarifele de pe litoralul romanesc sunt mari comparativ cu calitatea serviciilor.
Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, spune ca hotelierii de pe litoralul romanesc practica preturi asemanatoare celor din Grecia si Turcia, in conditiile in care serviciile oferite nu sunt la acelasi nivel. Fara sa faca reclama vecinilor de sud, ministereasa Udrea a declarat ca hotelierii bulgari au chiar preturi mai mici.
„Am vazut la Targul de Turism al Romaniei ca bulgarii au preturi mai mici decat preturile hotelierilor de pe litoralul romanesc. Noi suntem undeva pe unde sunt Grecia si Turcia la preturi, dar nu comparam serviciile. In timp ce la noi serviciile, in mare parte, nu neaparat peste tot, nu sunt la standardele de calitate la care exista in celelalte tari pe care le-am dat ca exemplu. Preturile la noi sunt fie mai mari, fie comparativ egale cu ale celorlalte destinatii”, a declarat Udrea, la Costinesti, relateaza Mediafax.

Ministrul a precizat ca hotelierii romani trebuie sa inteleaga ca „gata cu smecheriile”, ca ar avea mai mult de castigat daca ar practica preturi mai mici si ar mari sezonul decat daca practica tarife mai mari in doar doua luni de sezon.

Ministrul spera ca si in acest an de sarbatorile pascale sa fie cat mai multi turisti pe litoral chiar daca Pastele este mai devreme in 2010 decat a fost anul trecut si temperaturile nu sunt foarte ridicate.
„Este mult mai devreme Pastele in acest an, nu mai este atat de cald cat a fost anul trecut, dar poate sunt oameni care vor dori sa vada marea inca de la inceputul lui aprilie si vor veni aici. Sa speram ca vor fi destui cei care vor alege litoralul de sarbatorile pascale”, a mai spus Elena Udrea.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.