La DNA se coace un dosar de CORUPTIE „GRAS”, cu toți miniștrii...

La DNA se coace un dosar de CORUPTIE „GRAS”, cu toți miniștrii Transporturilor din ultimii 15 ani

0 573

FOSTUL SENATOR PDL IULIAN URBAN afirmă pe pagina sa de Facebook: la DNA se coace un dosar de CORUPTIE „GRAS” ,cu toți miniștrii Transporturilor din ultimii 15 ani.

Sursele sale susțin că „la DNA chiar… se coace un dosar uriaș de corupție cu un prejudiciu de sute si sute milioane de euro, urmând să fie anchetați toți miniștrii Transporturilor din ultimii 15 ani, care vor trebui să explice cum a reușit România să cheltuiască vreo 30 miliarde de euro și să faca doar 500 de km de autostradă!”, a scris Iulian Urban vineri pe rețeaua de socializare.

În ultimii 15 ani, Ministerul Transporturilor a fost condus de Miron Mitrea, aflat în închisoare după o condmanare de 2 ani, Radu Berceanu, Anca Boagiu, Ludovic Orban, Alexandru Nazare, Ovidiu Silaghi, Ramona Mănescu, Dan Șova și, în prezent, Ioan Rus.autostrada-transilvania-MIJL

„Dupa 25 de ani sa nu aiba Romania cel putin doua autostrazi – coridorul IV si o a doua „cale pe 4 benzi”, de la Giurgiu la Vama Siret – este o mare rusine. O alta mare neimplinire este si linia de metrou pana la aeroportul Otopeni. Cu ce dracul s-au ocupat guvernarile pana acum?? Ori au fost idioti, ori au fost sabotori, nu stii ce sa crezi, ce sa mai zici. Rusinea Europei! Luati-i! „
Actiunea DNA, daca va fi totusi declansata, e bine venita! E simplu cum au reusit unii sa fure …blanc prima „jumatate” din atatia bani risipiti. Au facut studii de fezabilitate la… studii de fezabilitate! E mai simplu sa se deseneze hartii fara valoare, platite gras, decat sa se construiasca ceva. Evident ca din start studiile de fezabilitate nu au valoare, din moment ce nu s-a facut nici o constructie pe baza lor si a fost mereu nevoie de noi studii de fezabilitate. Ori „primii”, ori „urmatorii” au …executat excrocherii de proportii. E o metoda stiuta de a sifona, aparent legal, banii de la stat.MINISTRI LA TRANSPORTURI 4
Ca sa fie lasat in pace Basescu santajeaza cu dovezile de coruptie sustrase, cu amanunte despre cei ce azi zdrangane catusele. Pentru ca Ponta, un prim ministru – mamaliga nu are vlaga sa se ia (institutional) la tranta cu cei ce stabilesc prioritatile in justitia Romaniei.

Cum adica, sa faci dosare abia acum pentru hotii si „afaceri deocheate” ce le stiai de ani buni? Caci presa le-a tot semnalalt. Pe de alta parte, faptele devoaleaza o atitudine de suficientza iresponsabila, poate chiar de complicitate – caracteristica organelor „securisto-militienesti” din vremuri ce le doream apuse.

Ce poti sa faci cand „dusmanul” te priveste peste umar tot timpul, nu poti sa misti nimic fara teama de a fi chemat „acolo”. Precedentele ne-a adus prejudicii imense, unele stiute, altele banuite si altele care nu vor fi niciodata cunoscute.

Deci cel ce a afirmat, ca… marinar de profesie, ca Romania nu are nevoie de autostrazi, scapa iarasi ?? Mai sa fie ! Daca loviti in Boagiu, ia foc oricum! Il leaga ceva foarte personal … !

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.