La Dinamo se va vorbi spaniola – Ionuț Negoiţă a bătut palma...

La Dinamo se va vorbi spaniola – Ionuț Negoiţă a bătut palma pentru vânzarea clubului!

0 132

Ionuţ Negoiţă a declarat, miercuri, la Digi Sport, că de principiu s-a ajuns la o formulă de compromis pentru preluarea FC Dinamo cu un fond de investiţii spaniol care a vrea şi ca, după ce cumpără acţiunile, preşedintele clubului să fie Ioan Andone.

Ieri pe la 4 şi jumătate s-au văzut colegii mei (cu reprezentanţii suporterilor), eu nu mă mai ocup, le-au dat informaţiile de care aveau nevoie şi a rămas să mai spună ce mai vor ca să-şi actualizeze informaţia. Au mai fost discuţii şi acum jumătate de an, până la urmă nu s-au materializat, nu ştiu din ce motive.
Au propus eşalonarea pe zece ani a datoriilor, nu asta e problema. Nu aici ar fi problema. Acel fond de investiţii din Spania cu care sunt colegii mei în discuţii de vreo trei săptămâni a făcut un weekend o propunere destul de ciudată, luăm clubul, dar veniţi la zi, cu salariile….
Am avut şi eu o discuţie cu ei ieri şi le-am spus… S-au resuscitat şi zic că s-a ajuns la o formulă de compromis, dacă se va finaliza sau nu rămâne de văzut. Oamenii spun că sunt din filmul care trebuie, că cei implicaţi sunt oameni de fotbal.
Da (au renunţat la ideea ca datoriile să fie plătite dinainte). De două săptămâni tot cer documente şi sunt la curent cu tot ce se întâmplă, dar ei voiau să renunţăm la tot. Le-am zis să nu ne luăm la mişto unii pe alţii. S-a găsit de principiu formula de compromis şi spun că sunt hotărâţi. Bănuiesc că şi suporterii îşi doresc un investitor”, a spus Negoiţă.

steaua dinamo fani coregrafie galerie

El a precizat că şi discuţile cu suporterii continuă. “Discuţiile continuă cu fanii, dar prioritate are un investitor care poate veni cu bani, ei spun că au bani ca să asigure performanţă. Şi au spus că se pot încadra până pe 30 când trebuie plătiţi ultimii bani pentru luarea licenţei. Sunt profesionişti la modul cum au pus problema şi s-au informat”.

Negoiţă a menţionat că în afara celor două grupuri de suporteri şi a fondului de investiţii spaniol mai există cineva interesat de preluarea FC Dinamo: “Mai e cineva tot de prin Spania, care acum vreo două zile a dat de noi, le-am livrat şi lor ce îi interesează. O familie cu posibilităţi care nu e străină de fotbal, stă prin Elveţia şi a mai investit şi ar vrea să se implice”.

Datoriile clubului DINAMO sunt “undeva la 3 milioane”.

În cazul în care nu se va concretiza preluarea clubului de către spanioli, suporterii ar trebui “să preia această misiune dacă vor”, a asăugat Ionuţ Negoiţă. “Între timp şi cei de la PCH s-au mobilizat şi au răspuns ofertei. Aici suntem cu discuţiile, dar prioritate au cei care au şi bani de investit, să asigure şi un buget bun pentru următorii ani, nu doar să îl ţină pe linia de supravieţuire.
Şi cei de la PCH au spus că în cazul în care vine un investituor sunt dispuşi să îi cedeze şi cei 10 la sută al lor. Prioritate clar au potenţialii investitori. Părerea mea, sincer ideal ar fi să se găsească o soluţie comună, adică să existe unitate pentru susţinerea clubului”.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.