La Dacia se va lucra si sambata

La Dacia se va lucra si sambata

0 96

Automobile Dacia va produce, folosind doua schimburi, in toate zilele de sambata, cuprinse in perioada 23 mai – 31 iulie, pentru a putea livra autovehicule conform comenzilor, a anuntat constructorul auto.
Data de 16 mai (sambata) va fi zi lucratoare in trei schimburi, pentru a putea onora comenzile clientilor si pentru a permite adaptarea furnizorilor la noul program de lucru, se arata intr-un comunicat al Dacia, remis, joi, agentiei MEDIAFAX.
Decizia referitoare la programul de lucru din zilele de sambataa fost luata in cadrul reuniunii lunare dintre Administratia Uzinei Vehicule Dacia si Sindicatul Autoturisme Dacia, din data de 12 mai.
Dacia a anuntat, la sfarsitul lunii aprilie, ca va creste productia, din 15 iunie, de la 1.200 de unitati pe zi in prezent la 1.340 de unitati pe zi, ca urmare a cererii mai mari la export si in Romania. Tot incepand cu jumatatea lunii iunie, Dacia va angaja 500 de salariati, personal necesar sustinerii ritmului de fabricatie marit.
In mai multe zile din octombrie, noiembrie, decembrie si ianuarie 2009, productia uzinei Dacia a fost oprita in total timp de aproximativ o luna, din cauza scaderii cererii.
Anul trecut, Automobile Dacia a produs 242.415 de unitati, in crestere cu 8,8% fata de 2007. Modelele Logan MCV (break) si Logan Sedan au reprezentat 70% din total, fiind urmate de cel mai nou automobil din gama constructorului din Mioveni, Sandero

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.