La corturile verzi din centrul Civic.Festivalul Tuborg Green Fest

La corturile verzi din centrul Civic.Festivalul Tuborg Green Fest

0 201


Initial, trecatorii au fost usor pusi in curiozitate de corturile verzi si au crezut ca ar fi un berar in miniatura, dar in curand, au inteles despre ce era vorba.


Festivalul Tuborg Green Fest si-a deschis portile la inceputul saptamanii trecute si s-a desfasurat pe terenurile de sport din Centrul Civic. Acesta a avut loc cu ocazia implinirii a 14 ani de existenta a cotidianului „Transilvania Expres”. Desi a debutat pe o vreme nu tocmai propice distractiei in aer liber, acest lucru nu i-a impiedicat pe iubitorii de muzica, bere si mititei sa se adune, la inceput mai timid, mai apoi, cu mic, cu mare, pentru a se relaxa pentru cateva ore la acest festival.


Fara a iesi din tiparul unui berar de altadata, Festivalul Tuborg Fest a fost un bun prilej pentru brasoveni de a petrece acest sfarsit de saptamana in aer liber. Si daca ne gandim ca adultii au avut bere din belsug si traditionalii mici, iar copii s-au putut delecta cu floricele, vata de zahar si alte feluri de dulciuri, putem considera ca Timisul, treditionalul loc de iesit la gratar de pe timpul verii, a fost inlocuit cu succes de parcul Hidromecanica. Totusi, majoritatea participantilor la festival a fost adunata de trupe de renume care au concertat pe scena improvizata in parc. Veteranii de la „Iris”, non-conformistii de la „Vita-de-vie”, Mihai Margineanu, „Cargo” si „Bandidos” sunt formatii pe care iubitorii de gen din Brasov au din ce in cer mai rar ocazia sa le vada „live – on stage”.


Surprizele pregatite nu se opresc aici: concerte sustinute de cei mici pentru copii, parinti si bunici, concursuri de graffiti cu mesaje dedicate berarului, cu focuri de artificii care, conform traditiei incetatenite printre organizatorii de festivaluri, au inchis acest eveniment.


Una peste alta a fost un inceput pentru celelalte festivaluri pe care orasul nostru le va mai gazdui in acesta toamna.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.