La ce foloseste Politia Comunitara?

La ce foloseste Politia Comunitara?

0 102

Din banii nostri – in fond, orice buget se aduna din birurile impuse populatiei – s-a dat in folosinta o bucata din mica ocolitoare a Brasovului. Astfel s-a obtinut, pana in present, degajarea de traficul greu a bulevardelor Saturn si Vlahuta. Insa doar teoretic.


Practic lucrurile stau cam altfel.


La intersectia Garii-Harmanului-Vlahuta a fost postata o masina a Politiei Comunitare, care sta zi si noapte acolo, fiind pazita de doi comunitari. De fapt acestia nu trebuie sa pazeasca masina, ci ar trebui sa impiedice vehicolele de peste 3,5 tone sa o ia pe Vlahuta spre Calea Bucuresti si sa le indrume spre ocolitoare.


Pe langa faptul ca nu au voie sa se mai aseze din timp in timp in masina ca se se mai incalzeasca pe vremea aceasta geroasa, chiar daca si-au cumparat ei benzina pentru a porni motorul – cei prinsi inauntru sunt arsi – ei sunt pusi acolo degeaba si de papitoi, caci multi soferi nu le respecta prezenta si indicatiile, caci stiu ca doar Politia Rutiera ii poate opri si arde.


Dar atunci, daca nu li se dau puteri depline in sensul postului, de ce au mai fost plantati acolo? Tot asa de bine, Primaria putea planta pruni sau peri, ca acestia dadeau macar roade.


Si pe deasupra se poate usor observa cum dinspre Calea Bucuresti vin masini grele intr-o veselie. Atuncea care-i spilul acesta facut pe banii nostri?


?


Dan Bota??

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.