La Bruxelles Cîțu nu a fost premierul României ci o ființă din...

La Bruxelles Cîțu nu a fost premierul României ci o ființă din Coaliția PNL&UDMR&USR

0 305

Guvernarea transparenta, intre ”zeii” de la Bruxelles si muclesul lui Cîțu
Premierul României a avut în ultimele două zile trei întîlniri oficiale extrem de importante la Bruxelles, cu mai-marii Comisiei Europene, în urma cărora românii, care i-au plătit din taxe și impozite deplasarea, au aflat că premierul a avut trei întîlniri importante. Și cam atît.
Situație greu de calificat: după ce s-a văzut oficial cu președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, și cu doi vicepreședinți, Margrethe Vestager și Valdis Dombrovskis, trei ”zeități” europene, premierul României, Florin Cîțu, a postat pe siteul guvernului doar trei clipuri Youtube în care ni se arată cum s-au făcut pozele de după întrevederi, preț de cîte 30 de secunde.
Atît și nimic mai mult.
Niciun fel de comunicat, oricît de laconic.
Cîțu a informat poporul despre importantele întrevederi doar pe Facebook, la modul „Am avut o discuție detaliată cu Margrethe Vestager, vicepreședintele executiv al CE, cu privire la prioritățile României prevăzute de Planul Național de Redresare și Reziliență”,
”O discuție excelentă cu Valdis Dombrovskis, vicepreședintele executiv al CE, privind aspectele fiscale și bugetare ale PNNR. Am reconfirmat obiectivul guvernului de a asigura o relansare economică și o creștere economică durabilă post-pandemie” și
Am avut o întâlnire foarte constructivă cu președintele Comisiei Europene, pentru negocierile privind PNRR, așa cum confirmă și Ursula von der Leyen”.

Dacă nu se năștea Zuckerberg, nu am fi aflat nici atît…
Pe Twitter, șefa UE, von der Leyen, scrie că lucrează mînă în mînă cu Florin Cîțu pentru finalizarea planului românesc de reziliență. Adăugînd că Ungaria tocmai l-a depus oficial, ieri, pe al ei. Ce să zicem: România a dat, iar, lovitura la Bruxelles…(B.T.I.)

Sursa: inpolitics.ro

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.