La Brasov si procurorii intra in greva

La Brasov si procurorii intra in greva

0 135

Procurorii brasoveni sunt printre primii bugetari care au decis sa ia atitudine impotriva masurilor opresive care se intrezaresc in societatea noastra „democrat-liberala”.
In consecinta, nemultumiti de proiectul de salarizare al magistratilor, procurorii brasoveni au decis sa lucreze „in regim de avarie”, de maine pana la sfarsitul lunii.
In perioada 16.09 – 30.09, procurorii brasoveni au decis ca nu vor mai acorda audiente, nu vor mai solutiona sesizari sau plangeri si nici nu vor mai participa in sedintele de judecata care privesc cauze penale cu persoane cercetate in libertate.
Procurorii au decis sa nu mai ia parte timp de doua saptamani nici la sedintele de judecata ale cauzelor civile.
Procurorii au apelat la aceasta forma de protest pentru ca „nu exista la acest moment un proces real de discutare a proiectelor de lege vizand salarizarea unica si nu exista un dialog real cu reprezentantii puterii executive privind problematica proiectului de salarizare a magistratilor”, se arata intr-un comunicat de presa.
In perioada urmatoare lunii septembrie, procurorii vor decide daca vor merge mai departe si vor radicaliza protestul sau vor renunta la el.
Tara se afla in pragul unui colaps social, dar se pare ca ai nostri guvernanti nu constientizeaza acest lucru, asa ca, daca oamenii vor avea putin mai mult curaj si cutitul le va ajunge cu adevarat la os, vom avea o noua revolutie.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.