La Brasov, nu s-a pus inca problema unificari PD cu PLD

La Brasov, nu s-a pus inca problema unificari PD cu PLD

0 186

La Brasov, o eventuala unificare dintre PD si PNL, mentionata de cei doi lideri de la Centru(Emil Boc si Theodor Stolojan) nu a fost pusa inca in discutie, ce doi lideri ai PD, primarul Brasovului, George Scripcaru si liderul filialei judetene a PLD, sentorul Nicolae Vlad Popa, neintalnindu-se pana acum pentru a dezbate aceasta tema.


?„Este benefica ideea unificarii. Trebuie gasita solutia de gasi formula de a unifica cele doua doctrine ale unui partid popular si a unuia liberal in aceasta uniune sau partid ce se va forma. Din punctul meu de vedere, va trebui sa aiba loc dezbateri pe acesta tema in interiorul ambelor partide pentru formarea unui eventual pol politic modern in Romanai de centru dreapta”, a declarat?presedintele PLD Brasov, senatorul Nicolae Vlad Popa.


Parlamentarul spune ca inca nu s-a intalnit cu omologul sau de la PD, primarul Brasovului, Geroge Scripcaru pentru a discuta despre subiectul unificarii. „Deocamdata, ne aflam in plina campanie pentru sustinerea presedintelui Traian Basescu la referendumul din 19 mai”, a adaugat Popa.


La randul sau, Scripcaru a recunoscut ca, deocamdata, la Brasov nu s-a pus problema unificarii, dar „opinia mea este opinia partidului”.


Cert este ca cei doi omologi nu s-au prea intalnit prin mediile politice brasovene, decat foarte rar, iar de vorbit si mai rar. Asta, spune gura targului, pentru ca nu prea se inghit.


Marius Ola?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.