La Brasov, Gigi Becali nu a fost lasat sa vorbeasca in prezenta...

La Brasov, Gigi Becali nu a fost lasat sa vorbeasca in prezenta lui Basescu

0 114


Aflat la Brasov, cu ocazia implinirii a 20 de ani de la revolta anticomunist? din 15 noiembrie 1987, Gigi Becali nu fost lasat sa ia cuvantul in fata participantilor la ceremonie.


Motivul pentru care lui Becali nu?i s-a permis sa-si rosteasca discursul a fost prezenta Presedintelui Romaniei, Traian Basescu. Pare stupid! Cumva lui Basesu i-a fost teama ca va fi eclipsat de Becali?


Sau cand vorbeste cel mai iubit fiu al poporului toata lumea trebuie redusa la tacere?


Nu cred ca Becali ar fi spus ceva inteligent, dar orice ar fi rostit era mai bun decat pumnul in gura, practica ce aminteste exact de vremurile condamnate la intrunire. Cei care in `87 s-au ridicat impotriva sistemului, s-au revoltat si impotriva lipsei de libertate de exprimare, printre altele. In plus, chiar Constitutia tarii consfinteste acest drept pentru toata lumea. In aceste conditii, gestul celor care au impiedicat un om sa vorbeasca, mai ales unul cu care presedintele obisnuieste sa bea la crasma, mi se pare deplasat si scuza atitudinea ciobaneasca cu care Gigi Becali a parasit sala de conferinta, bombanind.


A fost ca de la cioban la cioban, sa zic asa!


?


Bianca Sorescu


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.