La Brasov campania electorala mai decenta decat cea din iunie

La Brasov campania electorala mai decenta decat cea din iunie

0 206
Dupa o saptamana de campanie, lupta electorala pare mai decenta la Brasov in comparatie cu scrutinul din iunie. Daca in vara s-au depasit aproape toate limitele decentei si ale legii, acum s-a inregistrat o singura plangere pentru mazgalirea a doua afise electorale in municipiul Brasov.
Este drept ca mai sunt 3 saptamani de campanie, dar oamenii legii se declara pregatiti sa previna orice incident neplacut.
Daca in campania electorala din vara aproape ca nu se mai putea tine numaratoarea bannerelor, mashurilor si afiselor electorale distruse, de aceasta data spiritele politice sunt mult mai linistite. In vara au fost si numeroase batai cu iz electoral, insa frigul de afara se pare ca i-a inghetat si pe actorii scenei politice si pe sustinatorii acestora, este opinia comisarului sef Gabriel Oprea, comandantul IJP Brasov despre lipsa incidentelor de campanie.
Seful ATOP, Claudiu Coman, sustine ca fortele de ordine sunt pregatite sa previna orice eveniment neplacut legat de campania electorala.
Daca la localele din iunie inregistram dupa o saptamana mai multe dosare penale, de aceasta data atmosfera este mult mai linistita. Autoritatile spera ca intreg spectrul politic si sustinatorii candidatilor sa dea dovada in continuare de maturitate.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.