La Brasov a inceput luna curateniei

La Brasov a inceput luna curateniei

0 188

Incepand cu data de 1 octombrie, la Brasov a inceput luna curateniei, fiind declansata o ampla actiune de curatenie a domeniului public si privat, in toate cartierele municipiului Brasov. Toate persoanele fizice si juridice (asociatii de proprietari, societati comerciale, institutii publice si de invatamant) sunt invitate ca in perioada 1.10.2007 – 15.10.2007 sa contribuie la realizarea acesteia, prin luarea de masuri care sa duca la curatarea spatiilor verzi, aleilor, trotuarelor si a rigolelor stradale din? perimetrul imobilelor de locuit si a celor cu alta destinatie.


Se interzice taierea sau toaletarea neautorizata a arborilor si arbustilor de pe domeniul public si privat al municipiului. Deseurile rezultate ca urmare a acestei activitati vor fi depozitate langa punctele de colectare a deseurilor menajere, cat mai compact, urmand ca acestea sa fie transportate de catre operatorii de salubrizare imputerniciti de catre Primaria Municipiului Brasov.


Totodata, toti cetatenii care doresc sa se lipseasca de obiecte casnice care nu mai prezinta utilitate sau fac curatenie generala si doresc sa se dispenseze de lucruri nefolositoare, altele decat deseuri menajere, o pot face in locuri special amenajate la platformele de gunoi sau in containere de 8 m.c., de culoare portocalie, dispuse pe domeniul public, astfel:


SCHEI


str. Invatatorilor- nr.4, str. Bailor- nr.8,?


CENTRU


str. Fundatura Rosiorilor, Lucian Blaga, Petru Rares langa platformele de precolectare a deseurilor menajere, Sirul Livezii- nr.1, str. Traian Vuia- platforma 176


ASTRA I


str. Cocorului-platformele 502, 503,? str. Mierlei – platforma 200, str. Paraului – platforma 310, str. Alex. Cel Bun- platforma 110, Colonia Metrom – platforma 287


Ciprian Porumbescu/Zorilor-platforma? 299


ASTRA II, III


str. Soarelui, platforma? 264


str. Neptun, platforma 553


Aleea Minerva, platforma 542


str.Cometei/Aleea Constelatiei, platforma 260


str Apollo/str. Neptun, platforma 550, platou


COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.