La Bran ecologiştii au trecut la Pro România iar liberali şi-au anunţat...

La Bran ecologiştii au trecut la Pro România iar liberali şi-au anunţat candidatul

0 193


La conferinţa de presă de joi a Pro România Braşov, a participat şi fostul preşedintele PER Bran, Petre Moga, care, împreună cu ceilalţi membrii ai filialei, s-au transferat la Pro România. „preşedintele PER Bran a venit cu arme şi muniţii la Pro România”, a anunţat Mihai Mohaci, coordonatorul organizaţiei judeţene Pro România.


La rândul său, Moga a afirmat că s-a mutatla Pro România cu un nucleu de oameni, din care fac parte rude, patroni de pensiuni, fermieri, profesori şi un fost primar al Branului, respectiv unchiul lui, Miron Zecheru (care a ocupat această funcţie, timp de 10 ani, între 1990 şi 2000).
„În prezent sunt consilier local la Bran. Din acest moment, PER este istorie”, a mai spus Moga, care a spus că şi-ar fi dorit ca la Bran să fie implementat un sistem de colectare selectivă a deşeurilor, proiect care va fi implementat de Pro România după cum a anunţat Mohaci.

Cosmin Feroiu candidatul PNL la Primăria Bran
La rândul sau şi PNL vrea să câştige Primăria Branul la alegerile locale din iunie. Candidatul liberal, Cosmin Feroiu, prioritatea principală este legată de rezolvarea problemelor legate de reţelele de apă şi de canalizare din localitate:. „Au fost realizate unele lucrări în acest sens, iar alte proiecte sunt în implementare. Dar, printre altele, mai trebuie rezolvată problema de la Predeluţ, unde sunt probleme în alimentarea cu apă. Cred ca problema poate fi rezolvată prin realizarea unui rezervor de de 80 mc şi a unei staţii de pompare. De asemenea, actuala staţie de epurare nu mai face faţă, fiind nevoie de extinderea ei. O altă prioritate este rezolvarea canalizării în satul Şimon”, a declarat Feroiu.

Totodată, el spune că în comună ar trebui să se reînfiinţeze clubul de fotbal şi să fie susţinute sporturile de iarnă. El şi-ar dori ca şi Branul să aibă un Târg de Crăciun, aşa cum este la Râşnov sau Braşov. Conform celor declarate de el Feroiu are 39 de ani, este angajat al Primăriei Moieciu şi consilier local la Bran. De altfel, el a fost candidatul PNL pentru Primăria Bran şi la alegerile locale din anul 2016, atunci când a obţinut 650 de voturi.
Iulian Rinder

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.