La anticipate, Opozitia cu doua oferte de guvernare!

La anticipate,
Opozitia cu doua oferte de guvernare!

0 81

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, ca la alegerile anticipate pe care social-democratii si liberalii le doresc pentru primavara anului viitor, fiecare dintre cele doua partide va merge singur, cu propria oferta de guvernare. El a sustinut ca intelegerea cu PNL de formare a unui Guvern de criza nu este una „de conjunctura”.
„Nu este o intelegere de conjunctura, este o intelegere foarte concreta si pe un termen limitat. Si la alegerile pe care si noi si liberalii le dorim, anticipatele, fiecare partid va merge singur, cu oferta proprie de guvernare. Oferta noastra inseamna, in primul rand, impozitarea diferentiata, un stat mai puternic care sa salveze economia, incurajarea producatorilor interni, anumite lucruri de protectie sociala. Sunt masuri foarte concrete care tin de programul nostru, pe care liberalii le cunosc foarte bine si cu care ne vom prezenta in alegeri”, a explicat Ponta, in cadrul unei conferinte de presa, la Scoala de vara a Tineretului Social Democrat.
Potrivit liderului social-democratilor, liberalii au propria viziune de dreapta asupra unei viitoare guvernari, astfel incat nici PSD, nici PNL nu vor renunta in alegerile anticipate la politicile specifice fiecarei formatiuni.
„Asa ceva e total gresit si nu cred ca exista o confuzie in acest sens. (…) Acordul la care am ajuns discutand cu colegii de la PNL este foarte clar: vrem sa dam jos Guvernul, suntem capabili sa facem un program de criza si ne dorim sa mergem in alegeri pentru ca oamenii sa decida prin votul lor, nu prin dezbateri la televiziuni, intre mine si domnul Antonescu sau intre pesedisti si penelisti, ci prin votul oamenilor sa se decida daca un program de stanga in acest moment poate salva Romania din criza sau, desigur, continuarea cu un program de dreapta, cu anumite accente care diferentiaza PNL de PDL e de asemenea o solutie”, a conchis Victor Ponta.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.