La 17 ani, Vlad Tampa, un produs al poloului braşovean de la...

La 17 ani, Vlad Tampa, un produs al poloului braşovean de la Corona, a debutat în LEN Champions League

0 151

Centrul de copii şi juniori de polo al clubului Corona Braşov creşte de la an la an şi are şanse să devină unul dintre centrele foarte importante din ţară. Munca de câţiva ani a început să se vadă şi în prestaţiile jucătorilor crescuţi la Braşov. De curând, la turneul de calificare al LEN Champions League, competiţie desfăşurată la Braşov, Vlad Tampa, un produs sută la sută al centrului de polo al Braşovcului a debutat în cea mai importantă competiţie a cluburilor la echipa de seniori Corona Sportul Studenţesc.
În vârstă de 17 ani, Vlad Tampa a intrat în meciul contra puternicei echipe BPM Sport Management Verona şi a avut o prestaţie foarte bună fiind la un pas să înscrie chiar în ultimele secunde ale partidei. „Avem motive de bucurie şi mândrie să vedem că sportivi care au început poloul la Braşov, ajung să păşească în competiţii atât de importante. Vlad este doar unul dintre poloiştii de perspectivă ai Braşovului, dar am convingerea că în viitor vom mai auzi de sportivii crescuţi la Centrul de polo copii şi juniori al Coronei. Ştim că mai este mult de muncă, însă este important ca sportivii să ia contact cu competiţiile internaţionale, să aibă modele în polo şi să îşi dorească să ajungă şi ei la acel nivel”, a declarat Roxana Cojocea, preşedintele secţiei de polo de la Corona.
Vlad Tampa a început poloul la vârsta de 10 ani, la CSM Braşov, cu antrenorul George Mihalache. În prezent este legitimat la Corona, fiind component de bază al echipelor de juniori II şi juniori I, unde se pregăteşte sub îndrumarea antrenorului Florin Turcu. Poloistul evoluează atât pe extremă cât şi pe inter stâng. La campionatul judeţean de polo a fost declarat cel mai tehnic jucător. Vlad Tampa a debutat la echipa de seniori Corona Sportul Studenţesc la vârsta de 15 ani.
D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.