La 1 mai, incep inscrierile la gradinite

La 1 mai, incep inscrierile la gradinite

0 59

Inscrierile la gradinite se vor desfasura si anul acesta in doua etape: prima etapa este adresata copiilor care deja frecventeaza o gradinita, iar cea de-a doua micutilor care vor pasi in toamna pentru prima data in aceste institutii de invatamant.
Dupa data de 1 mai, parintii ai caror copii sunt deja la gradinite pot sa isi reinscrie copiii printr-o solicitare scrisa. Pentru cealalta categorie insa, cei care abia din acest an vor merge in grupa mica la gradinita, inscrierile vor incepe abia la 1 iunie. Parintii vor avea timp pana pe data de 31 august sa ii inscrie pe micuti, insa programul de inscriere va fi modificat la unitatile unde se va lucra pe timpul verii. Reprezentantii Inspectoratului Scolar au solicitat tuturor gradinitelor sa afiseze programul de inscriere, care este acelasi pentru toate unitatile. Erxceptie vor face unitatile de invatamant unde se desfasoara lucrari de reabilitare si unde programul se va ingusta, iar parintii trebuie sa ia in calcul faptul ca nu vor avea la dispozitie doua luni, ci mai putin.
De asemenea, Inspectoratul Scolar Brasov anunta ca unul din criteriul de care se va tine cont la inscriere copiilor la gradinita este distanta fata de domiciliu.

Laura Moise

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.