L-a criticat pe Dica fara ca acesta sa joace vreun meci

L-a criticat pe Dica fara ca acesta sa joace vreun meci

0 71

Gigi Becali nu se dezminte si face din nou ceea ce stie el mai bine, adica sa critice jucatorii. Astfel Nicolae Dica a reusit performanta sa fie criticat de Gigi Becali fara ca macar sa apuce sa joace vreun nou meci de la revenirea in Ghencea. Patronul Stelei se intreaba de ce oare l-a transferat pe Dica.
„Nu stiu de ce l-am luat pe Dica. El nu va mai fi ce a fost, nu are cum! E foarte lent, daca nu se plimba pe teren va fi o problema”, a spus Gigi Becali la gsptv.
Dupa cateva momente de gandire, Becali a incercat sa explice motivele pentru care i-a oferit un contract pe sase luni lui Nicolae Dica.
„Am zis ca am facut lucruri frumoase impreuna si ca am zis sa-l ajutam. Poate ca o sa ne ajute si el pentru ca avea autoritate in vestiar. Poate ca va da totul sa demonstreze a mai are ceva de spus in fotbal”, a adaugat Becali.
Cel mai interesant motiv a fost cel expus ultimul, bazat pe o superstitie. „L-am luat si din superstitie pentru ca am avut rezultate cu el, poate ne aduce noroc. Daca ne poarta noroc, ramane in staff-ul Stelei!”, a conchis Becali.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.