Kronstadt Classic Rally – in perioada 18-19 septembrie 2009

Kronstadt Classic Rally – in perioada 18-19 septembrie 2009

0 157

Colectionarii, iubitorii de istorie, pasionatii de automobilism, dar si curiosii sunt invitati la Brasov la o parada de zile mari: cursa cu masini de epoca sau, asa cum o numesc organizatorii, Kronstadt Classic Rally.
Acest eveniment va avea loc la sfarsitul saptamanii, in zilele de 18-19 septembrie 2009, pe strazile pitoresti din Brasov pentru a continua traditia automobilistica a curselor de altadata.
Kronstadt Classic Rally propune tuturor participantilor farmecul competitional al masinilor de epoca intr-un scenariu sportiv si stimulativ, atat pentru pilot cat si pentru copilot, lasand caii putere sa se subordoneze rigorilor sutimilor de secunda.

Programul evenimentului:
Vineri , 18 septembrie
8.00-10.30 – sosire la Ghimbav – TESS/Dealer AUDI – pentru inregistrare, instructaj, pachet de concurs si antrenamente pentru cine vine dinspre Bucuresti, in Predeal la fostul post fix de Politie de pe DN1 se vireaza la stanga spre Paraul Rece, Rasnov, Cristian localitate in care se vireaza stanga spre Sibiu indicatorul este destul de mic !!! si greu vizibil daca se merge cu viteza. Mai exista si un indicator de Metro pentru acest viraj la stanga.
11.00 – pranzul la Restaurant Vesuvius dupa pranz, echipajele se pot indrepta spre locurile de cazare, atat Hotel Cubix cat si Hotel Ramada fiind situate la mai putin de 5 min. de restaurant
13.30 – start in prima etapa conform roadbook-ului de la Restaurantul Vesuvius.
16.00-17.30 – gustare campeneasca la Sambata de Sus; vom participa si asista la un spectacol ecvestru pregatit pentru noi de Herghelia de Lipitani; infiintata in 1920, Heghelia de la Sambata este in prezent considerata Patrimoniu Cultural-istoric al Romaniei si al Europei.
19.30 – sosire in Brasov la Restaurant Vesuvius
19.30-20.30 – cina la Restaurant Vesuvius
21.00 – start in etapa a 2-a de la Restaurant Vesuvius
Sambata, 19 septembrie
10.00 – start in etapa a 3-a de la Restaurant Vesuvius
13.00 – sosire la Restaurant Vesuvius
13.00-14.30 – pranz la Restaurant Vesuvius
14.30 – start in etapa a 4-a de la Restaurant Vesuvius
15.30 – circuit TESS Ghimbav
16.30 – sosire in Piata Sfatului, expunerea masinilor in una din cele mai frumoase Piete ale Transilvaniei, spre deliciul brasovenilor, al turistilor si, de ce nu, al doamnelor copilot (liber la shopping!)
19.30 – sosirea echipajelor din minut in minut la Restaurantul Vesuvius, pentru interviuri, cina de gala si premiere; gazdele noastre de la Casino Vesuvius au lasat toate surprizele la sfarsit, pregatindu-ne o petrecere de neuitat. Vor fi decernate premii de participare, premii de etapa si pe clasament general, precum si premiile sponsorilor si alte premii surpriza.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.