Kronospan ajuta Scoala Generala nr. 11

Kronospan ajuta Scoala Generala nr. 11

0 158

Kronospan Romania este alaturi de tinerii elevi ai Scolii Generale nr. 11 „St. O. Iosif” din Brasov, carora le-a facut o surpriza, oferindu-le placi de pal melaminat si lambriu. Din placile de pal melaminat se vor confectiona 25 de masute pentru cele trei clase ale Gradinitei nr. 48 care functioneaza in cadrul scolii si unde invata un numar de 50 de copii. Lambriul – 250 m² – va fi folosit pentru 5 dintre clasele Scolii Generale nr. 11 „St. O. Iosif”.
Kronospan isi propune sa continue colaborarea cu „Scoala Generala nr. 11”. Elevii scolii sunt antrenati in timpul anului scolar in diferite activitati in cadrul unor ateliere, unde invata sa picteze, sa sculpteze in lemn sau sa gateasca.
Oana Bodea, PR Kronospan, a declarat in presa brasoveana: „Ne-am gandit sa realizam un parteneriat cu Scoala Generala nr. 11, un parteneriat in cadrul caruia sa-i invatam pe elevi, in primul rand, sa iubeasca si sa pretuiasca lemnul, sa ocroteasca padurea, dar sa accentuam si latura practica: micutii elevi se pot transforma in tamplari adevarati daca le place aceasta meserie. Cat despre donatie, am dorit sa le facem o surpriza elevilor de la Scoala Generala nr. 11 si micutilor de la Gradinita.” Tuturor le uram succes in noul semestru scolar!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.