Kraft ia pozitii de forta in negocierile cu angajatii

Kraft ia pozitii de forta in negocierile cu angajatii

0 85

Managerii Kraft de la Brasov au inceput sa poarte o adevarata batalie cu angajatii intreprinderii privind modalitatea de intrerupere a contractelor de munca. Dupa cateva negocieri purtate in conditii amiabile, la ultima intrevedere reprezentantii Kraft au luat pozitii de forta, dandu-le chiar un ultimatum angajatiilor sa accepte conditiile oferite, daca nu, acestia riscand sa ramana doar cu prevederile din contractul colectiv de munca.
Concret, zilele trecute a avut loc cea de-a sasea runda de negocieri intre angajatii care urmeaza sa fie concediati si conducerea Kraft Foods Brasov. Reprezentantii Kraft au precizat ca firma pe care o reprezinta a ramas ferma pe pozitie si nu a vrut sa cedeze, singura noutate fiind doar prezenta lui Lacklan Grave, managerul general al Kraft Foods Romania.
Oferta venita din partea managementului companiei a fost aceeasi ca si in ultimele trei intalniri, iar reprezentantii salariatilor spun ca Lacklan Grave le-a dat acestora un ultimatum de 24 de ore, in urma caruia fie ar fi acceptat oferta nemultumitoare a companiei, fie ar fi ramas doar cu prevederile contractului colectiv de munca in vigoare.
„Desi pana in acest moment conducerea companiei a mentionat in repetate randuri ca a ajuns la limita bugetului alocat acestui proiect, ba chiar l-ar fi si suplimentat, domnul Grave a specificat clar in cadrul intalnirii de miercuri ca oferta lor este una corecta, ca inca nu au ajuns la limita bugetului alocat, dar ca nici nu intentioneaza sa foloseasca intregile sume alocate. Sfidare, nepasare, necunoastere, din partea unui australian care nu cunoaste nici macar salariul mediu al angajatilor din Brasov”, au precizat reprezentantii salariatilor intr-un comunicat de presa.
Sindicalistii au refuzat miercuri ultimatumul dat de manager, iar acesta a decis ca in umatoarele doua zile sa organizeze intalniri cu toti angajatii, pentru a-i informa asupra ofertei administratiei.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.