Klaus Iohannis este criticat chiar din rândul partidului care l-a propulsat în...

Klaus Iohannis este criticat chiar din rândul partidului care l-a propulsat în fruntea ţării.

0 509
Un senator PNL, Cristian Bodea, raspunde, in replica la declaratiile neghioabe ale Presedintelui, că Parlamentul nu a blocat justiţia, respectand intocmai Art.72 din Constitutie, iar afirmaţia făcută de dl. Johannis este deranjantă pentru toti parlamentarii romani nu numai pentru cei  care au votat  cererea DNA. 
Preşedintele României nu poate blama întreg Parlamentul chiar daca nu a fost de acord cu votul unei părţi a membrilor săi.
Senatul nu a făcut scut în jurul lui Şova, cum a afirmat presedintele. Majoritatea celor prezenţi în Senat au fost de acord cu încuviinţarea cererii de arestare a lui Dan Şova.
Votul parlamentarilor nu este imperativ, cum crede dl.Johannis, fiecare voteaza LEGAL, scrie Constituia, cum ii dicteaza constiinta, nu cum vrea partidul sau DNA !! Totusi, se pare ca o parte din conducerea Senatului, preşedintele şi câţiva vicepreşedinţi de la PSD au făcut un şmen politic şi legislativ. Dar chiar asa sa fie, pentru asta nu blamezi întreg Senatul şi Parlamentul, dle Presedinte!”, a declarat senatorul PNL Cristian Bodea. 
Este vorba despre acelaşi politician care i-a atras atenţia actualului preşedinte, chiar înainte de a fi investit, ”să nu îl copieze pe Traian Băsescu”.
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.