Khazaria, Dinastia Rothschild, Noua Ordine Mondială, Ucraina

Khazaria, Dinastia Rothschild, Noua Ordine Mondială, Ucraina

0 50

În timpul unei emisiuni, în care tema era „Blurry Creatures” (Creaturi neclare), Clif High a făcut un comentariu dur: „În 1666, Sabbatai Zevi, un khazar, care era considerat ca un Mesia al lor… Le-a spus khazarilor că este în regulă ca oricare dintre ei să pretindă că este iudeu, dar să practice, în ascuns, adevărata lor religie – o variantă de închinare la Satana – , care a fost introdusă în Talmud într-un limbaj ascuns.”
Plecând de la acest comentariu și din dorința de a afla mai multe despre acest subiect, am găsit într-un interviu acordat de dr. Laura Sanger, lui Nate Henry și Luke Rodgers, următoarea descriere, în care aceasta vorbește despre „un focar” de reproducere a gazdei Neplhilim. „Având în vedere ce se întâmplă în prezent între Rusia și Ucraina, înțelegerea istoriei Khazarilor vă va contura, o mai largă perspectivă a acestui conflict”, a spus dr. Laura Sanger.

Scurtă descriere…
Khazarii au fost – sunt – un popor violent și războinic din Asia care a migrat în nordul Mării Caspice în secolul I î.Hr. Khazarii erau atât de violenți încât au acumulat rapid aproape 1.000.000 de mile pătrate (1.609.344 km2) prin cucerirea societăților agrare din regiunea Caucazului. Regatul khazarian a cuprins ceea ce este astăzi Ucraina și părți din Europa de Est.
Familia Rothschild, care este o gazdă Nephilim și, mafia lor khazariană au câștigat un punct de sprijin în națiunile de pe întreg pământul încă de la mijlocul anilor 1700.
Tentaculele Casei Rothschild se întind până în politica monetară a 85% din țările din întreaga lume, doar Rusia s-a eliberat de tentaculele Rothschild.
Putin a lucrat agresiv la plata datoriei către FMI, o bancă (privată) controlată de Rothschild, iar în 2006 datoria Rusiei către FMI a fost achitată. Putin a reușit să scoată cu succes Rusia din strânsoarea impusă de Rothschild. Pentru această faptă, Putin a fost caracterizat de atunci ca fiind tipul cel rău. Toți cei care și-au plătit datoriile către FMI, fie au „decedat”, fie urmează.

„Gazdele Nephilim sunt pricepute în tactici de defăimare și cea mai mare parte a lumii occidentale a băut Kool-Aid-ul.
Nu sugerez că Putin este un sfânt, dar trebuie să ne amintim că el a ținut piept Gazdelor Nephilim în 2006 și că le ține piept Gazdelor Nephilim care conduc Ucraina astăzi”, a scris Sanger într-un articol recent „Rădăcini khazare în Ucraina„, despre care vorbește timp de aproximativ 50 de minute în interviul „Blurry Creatures”.

„Gazdele Nefilim” este un termen inventat de Sanger în cartea sa: „Rădăcinile Rezervei Federale”: Urmărind Nephilimul de la Noe la dolarul american„. Ea a explicat pentru Blurry Creatures: „Gazdele Nephilim sunt indivizi care s-au asociat cu forțele spirituale ale întunericului pentru a duce la îndeplinire agenda Nephilim”.
O agendă de a pângări genomul uman prin înmulțirea unei rase hibride, al cărei scop este de a răsturna „Împărăția lui Dumnezeu”.
În esența sa, agenda Nephilim are scopul de a ne dezbrăca de umanitatea noastră. Sanger identifică patru trăsături ale Nephilimilor: violență fără remușcări; se angajează în degradare sexuală; necinste în tranzacții comerciale și de afaceri; și, traficanți de oameni și înrobirea altora.

Potrivit lui Sanger, diferențele dintre Nephilim, gazdele Nephilim și oamenii demonizați sunt:
Nephilimii sunt hibrizi, jumătate om și jumătate ființă spirituală.
Gazdele Nephilim sunt oameni care se asociază cu forțele spirituale ale întunericului pentru a duce la îndeplinire agenda Nephilim.
Oamenii demonizați, sunt oameni care au demoni ce locuiesc în interiorul lor, dar care nu încearcă în mod intenționat să ducă la îndeplinire agenda Nephilim.

Istoria khazarilor
Când vine vorba de Ucraina și de khazari, este regretabil că nu putem apela la cărțile de istorie, deoarece istoria este curios de tăcută în privința khazarilor. Motivul pentru care a vorbi despre khazari este atât de delicat, este că aduce în discuție o întrebare controversată: Cine sunt adevărații evrei, adevărații copii ai lui Dumnezeu? O întrebare la care este dificil de răspuns, a spus Sanger, și nu una pe care ar vrea să o discute cineva.
Khazarii au fost forțați să asimileze iudaismul în viața lor de zi cu zi. Unul dintre experții în materie de khazari a fost Benjamin Freedman, un agent sionist care s-a îndepărtat de sionism în 1945 și care i-a descris pe khazari ca fiind o națiune păgână și:
Formele josnice de excese sexuale la care se dedau khazarii ca formă de cult religios au produs un grad de degenerare morală pe care regele khazar nu l-a putut suporta. În secolul al VII-lea, regele Bulan… a decis să abolească practica cultului falic… și a ales viitoarea religie de stat ca fiind… „talmudismul”, iar acum cunoscută și practicată ca „iudaism”.” – Faptele sunt fapte: Adevărul despre khazari, (așa-numiții evrei), Benjamin Freedman, 1954, pag. 53

Un alt expert este Louis Finkelstein, un cercetător al Talmudului, care a afirmat că doctrinele și practicile fariseilor, sau fariseismul, au devenit talmudismul și:
„Talmudismul a devenit rabinismul medieval, iar rabinismul medieval a devenit rabinismul modern. Când evreul… studiază Talmudul, el repetă de fapt argumentele folosite în academiile palestiniene.” – Fariseii, Louis Finkelstein, Prefață, pg. xxi

Iar Matthew Johnson, fost profesor de istorie și științe politice, specializat în istoria Rusiei și a Ucrainei, a declarat în lucrarea sa „Defending the Khazar Thesis of the Origin of Modern Jewry”:
„Teoria Khazar sugerează că nu există nicio legătură între israeliți și evrei. Cu toate acestea, chiar dacă ar exista, religia evreului modern nu are nicio legătură cu credința israelită, care este condamnată cu vehemență în Talmud… Adoptând etica Talmudului, ei au adoptat mentalitatea fariseilor, a căror aroganță a servit ca bază timpurie a Talmudului.”
Această linie fariseică, până în ziua de azi, lucrează în mod activ pentru a-L distruge pe Hristos. Nefilimii influențează Oastea Nefilimilor prin intermediul khazarilor. Când a avut loc convertirea în masă a khazarilor, aceștia au implementat Talmudul, învățătura fariseică, în fiecare parte a societății.
În cele din urmă, regatul khazarian a fost cucerit de fiii lui Genghis Kahn la începutul secolului al XIII-lea. Acest lucru a provocat o diasporă a khazarilor, care erau evrei ashkenazi, în Europa de Est. Domnia khazarilor nu s-a încheiat, ci s-a extins. S-a răspândit în toate părțile Europei de Est.
În „A Short Study of Esau-Edom in Jewry„, C.F. Parker a concluzionat, și majoritatea istoricilor de la acea vreme au fost de acord, că există două categorii de evrei moderni:
$ evreii ashkenazici și
$ evreii sefarzi.
Unul dintre cele trei elemente care alcătuiesc evreii așkenazi erau proseliți sau convertiți, inclusiv khazari. Deși o serie de cercetători și istorici consideră că evreii ashkenazi provin din Germania, există un număr tot mai mare de dovezi care indică faptul că originea lor este Khazaria (Ucraina de azi).

Familia Rothschild și clanul khazarian
Imperiul Khazar avea un grup mic, dar puternic de bancheri evrei la Kiev încă din secolul al X-lea.” – Regimul: Uzura, Khazaria și masa americană, Matthew Johnson.
Familia Rothschild era formată din evrei ashkenazi (khazari), „sunt, fără îndoială, cele mai influente oștiri Nephilim din Epoca Comună”, a spus Sangar, „familia Rothschild și mafia lor khazariană au câștigat un punct de sprijin în aproape toate țările de la mijlocul anilor 1700″.
„Patriarhul” dinastiei bancare Rothschild este Mayer Amschel Rothschild (în foto). Acesta s-a asociat cu Adam Weishaupt, care a înființat ordinul Illuminati. Împreună, Rothschild și Weishaupt au dezvoltat un plan de șapte planuri pentru dominația mondială:

Abolirea tuturor guvernelor naționale
Abolirea tuturor proprietăților private
Abolirea moștenirii
Distrugerea Patriotismului
Distrugerea Creștinismul
Distrugerea unității familiei
Crearea unui guvern mondial unic sau a unei noi ordini mondiale

Acest plan a devenit modelul pentru realizarea agendei Nephilim, a spus Sanger, care a fost prezentat, cel puțin, de Rothschild și Weishaupt în 1776.
Aceasta este, în esență, cartea de joc a unei Revoluții a Culorilor – distrugerea istoriei, distrugerea unității familiale. Astăzi acesta este Forumul Economic Mondial, în care este inserat și un „strop” de comunism.
Deși este un subiect separat, a spus Sanger, bancherii Rothschild au fost trezorierii Vaticanului, așa că totul se filtrează și se leagă.

Cum ne putem elibera de înrobire?
În calitate de psiholog, încerc, de asemenea, să conștientizez controlul minții care a cuprins generația noastră”, a spus Sanger, „cum de am ajuns să fim atât de păcăliți, să credem poveștile, ba mai mult să credem în ele?”.
Este din cauza tacticilor de control mental ale gazdelor Nephilim.
De exemplu, situația cu Rusia și Ucraina. Am fost condiționați să credem, prin intermediul narațiunii corporatiste din mass-media, că „Rusia este rea”.
Ceea ce ni s-a comunicat despre război este propagandă și asta se întâmplă de secole. „Am fost mințiți în mod constant de mass-media și de oficialii noștri aleși. Dacă nu ne facem propriile cercetări și dacă nu ne folosim abilitățile de gândire critică, cădem pur și simplu în capcană”, a spus Sanger.
Experiența lui Orwell din timpul războiului spaniol este doar un exemplu a ceea ce ni se întâmplă în timpul propagandei de război.
„Istoria s-a oprit în 1936″, la care el a dat din cap în semn de înțelegere imediată. Ne gândeam amândoi la totalitarismîn general, dar mai ales la războiul civil spaniol.
Am observat de timpuriu că nici un eveniment nu este relatat corect într-un ziar, dar în Spania, pentru prima dată, am văzut relatări din ziare care nu aveau nicio legătură cu faptele, nici măcar relația pe care o implică o minciună obișnuită.
Am văzut mari bătălii raportate acolo unde nu a existat nicio luptă și o liniște deplină acolo unde sute de oameni au fost uciși. Am văzut trupe care luptaseră cu curaj denunțate ca fiind lași și trădători, iar alții care nu văzuseră niciodată un foc de armă salutați ca eroi ai unor victorii imaginare; am văzut ziarele din Londra care vindeau cu amănuntul aceste minciuni și intelectuali dornici să construiască suprastructuri emoționale peste evenimente care nu avuseseră loc niciodată.
Am văzut, de fapt, istoria fiind scrisă nu în termenii a ceea ce s-a întâmplat, ci a ceea ce ar fi trebuit să se întâmpleîn funcție de diverse „linii de partid”. – Privind înapoi la războiul spaniol, George Orwell, 1943, pag. 11

Gazdelor Nephilim le place să se laude cu planurile lor, de exemplu Henry Kissinger în 1992, care a spus:
Astăzi, americanii din întreaga lume ar fi indignați dacă trupele ONU ar intra în Los Angeles pentru a restabili ordinea; însă a doua zi ar fi recunoscători! Acest lucru este valabil mai ales dacă li s-ar spune că există o amenințare exterioară de dincolo, reală sau inventată, care ne amenință însăși existența.
Atunci toate popoarele lumii vor implora liderii mondiali să îi scape de acest rău. Singurul lucru de care se teme orice om este necunoscutul. Când li se va prezenta acest scenariu, drepturile individuale vor fi abandonate de bunăvoie pentru garanția bunăstării lor, oferită de guvernul mondial.” Henry Kissinger, Discurs adresat Organizației Bilderberger, 1992
Dacă ne gândim la cine sprijină în prezent Ucraina și defăimează Rusia, „avem mlaștina D.C., mass-media mainstream și populația care adoră să dea semnale de virtute”, a spus Sanger, și „ne întrebăm: sunt aceștia oamenii în care vrem cu adevărat să avem încredere?”.
Aceștia sunt aceiași oameni care ne-au lipsit de libertățile noastre de dragul „aplatizării curbei” sau care ne-au cenzurat pentru că puneam la îndoială „știința”.
Așadar, dacă ne folosim abilitățile de gândire critică, este foarte probabil ca povestea care ni se prezintă să nu fie nici măcar exactă. Putin a dat afară banca centrală a Rothschildilor din Rusia cu mai mulți ani în urmă, a spus Sanger, ceea ce ne spune că nu face parte din acest sistem Cabala.

Războiul ucrainean în planurile NWO
Cenzura impusă împotriva radiodifuzorilor ruși are în mod clar scopul de a împiedica ca povestea oficială să fie infirmată de fapte. Dar, în timp ce mass-media occidentale prezintă imagini din jocul video War Thunder, imagini din filmul Star Wars, explozii în China, videoclipuri de la parade militare, imagini din Afganistan, de la metroul din Roma sau imagini de crematorii mobile, făcându-le trece drept scene reale și recente ale războiului din Ucraina, realitatea este ignorată, deoarece s-a decis deja să se provoace un conflict ca armă de distragere a atenției în masă pentru a legitima noi restricții ale libertățilorîn națiunile occidentale, în conformitate cu planurile Marii Resetări a Forumului Economic Mondial și ale Agendei 2030 a Națiunilor Unite. Declarația Mons. Carlo Maria Viganò privind criza ruso-ucraineană, Războiul ucrainean în planurile NWO, 7 martie 2022
Conflictul dintre Ucraina și Rusia a fost folosit pentru a muta populației teama de la pandemia de COVID, la teama unui război nuclear. Este o armă de distragere a atenției în masă, la care complice este întregul aparat de comunicare mediatic, financiar-bancar, de sănătate și guvernare, pentru că fără sprijinul lor, nu vor reuși să își desfășoare agenda elaborată în 1776.
Frica este motorul suprem al controlului minții. Ei vor să ne țină prinși în capcană în frică, deoarece atunci când trăim în frică față de „ceva”, capacitatea noastră de a procesa informații nuanțate este afectată – este mai „sigur” să îi urmăm orbește pe alții, fără a folosi abilități de gândire critică.
De cele mai multe ori, „frica este un mare mincinos”, iar mass-media joacă un rol important, deoarece va prezenta povești care au rolul de a determină populația dacă ar trebui să creadă că „ceva” este riscant, sporind percepția oamenilor asupra riscului, de exemplu, statisticile zilnice privind decesele prezentate de mass-media corporativă care au sporit – statistic, argumentat – percepția oamenilor asupra riscului de deces în cazul infectării cu coronavirusul SARS-CoV2, mai ales dacă aceștia nu erau vaccinați, teorie care a fost anulată științific, dar în urma căreia milioane de oameni au suferit și vor avea de suferit în viitor.
Psihologii se referă la această tactică folosită de mass-media corporatistă ca fiind euristica disponibilității. „În esență… atunci când sunt spuse povești la nesfârșit care creează frică, apoi aceasta ne rămâne în minte și luăm decizii pe baza ei”, a explicat Sanger, „atunci când gazdele Nephilim ne pot controla mintea prin toate aceste filme porno despre frică care sunt difuzate prin intermediul mass-mediei – când ne controlează mintea – ne-au capturat. Ne pierdem simțul suveranității ca individ”.
Eliberarea de sistemul de sclavie începe prin eliberarea de controlul minții. Cu cât vă temeți mai puțin de ei, cu atât mai puțină putere au asupra voastră. În loc să vă bazați deciziile pe frică, căutați ceea ce combate frica –> adevărul și iubirea.

Sursa: Incorect Politic & Newsconspy:

NOTA
Acest articol a fost preluat pentru câteva informații despre khazari, autorul vorbește despre Rothschild ca despre “gazdă Nephilim”, una dintre teoriile ezoterice despre natura demoniacă a elitelor globale, cu precădere askhenazi. Nu ne pricepem la chestiunea nephilimilor, dar considerăm relevante informațiile despre khazari pentru cine studiază problema.
Nefilimi, după unii autori sunt fiii hibrizi născuți în urma relațiilor dintre îngerii întruchipați (materializați) și fiicele oamenilor înainte de Potop; erau extrem de violenți.
Conform Wikipedia: „Nefilimii sunt ființe menționate de două ori în Biblia ebraică, în Geneza 6.4 și în Numeri 13.33. Tradiții despre Nefilimi sunt, de asemenea, găsite într-o serie de alte scrieri evreiești și creștine. În general, aceste ființe sunt identificate drept făpturi cu origini angelice”.(H.D.R.)

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.