Kevin Costner va filma din nou la Rasnov

Kevin Costner va filma din nou la Rasnov

0 100
Rasnovul se intoarce cu 12.000 de ani in urma. Nu in viata reala ci in noul film care il  va avea ca protagonist dar si regizor pe Kevin Costner, familiarizat deja cu cadrul natural al zonei de la turnarea peliculei „Hatfields and McCoy”. Producatorii cred ca stancile si pesterile de la Rasnov sunt numai bune sa asigure fundalul pentru filmul 10.000 de ani inainte de Hristos.
Dupa ce anul trecut a filmat la Cheisoara miniseria de televiziune „Hatfields and McCoy”, pentru care a fost recompensat deja cu Globul de Aur, Kevin Costner revine la Rasnov.
Vizita celebrului actor american este programata sa aiba loc in primavara, in perioada aprilie – mai, pentru a cauta o locatie adecvata fimului de lung metraj, 10.000 de ani inainte de Hristos, pentru care Costner va fi si actor si regizor.
Producatorii de la  Universal Picture International sunt de parere ca stancile si pesterile din zona Rasnovului sunt numai bune sa asigure fundalul filmului. Tot asa cum au facut-o pentru  miniseria de televiziune „Hatfields and McCoy”, turnata in zona Cheisoara, despre care Kevin Costner declara in toamna lui 2011 ca seamna izbitor cu peisajele din Statele Unite din Kentucky si, in general, din Muntii Appalashi.
Pentru prestatia sa din miniseria inspirata din Razboiul de Secesiune din Statele Unite Kevin Costner a si fost recompensat recent cu Globul de Aur, iar la festivitatea de decernare si-a adus aminte de perioada petrecuta in Romania si de oamenii alaturi de care a lucrat, carora le-a multumit imediat ce a primit statuteta.
Daca peisajul carpatin, foarte asemanator cu cel din Kentucky si Virginia de Vest, a redat fidel contextul geografic al filmului, ospitalitatea si eficienta cu care au lucrat colegii romani de platou au contribuit la buna impresie pe care Romania i-a lasat-o lui Kevin Costner.  
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.