Kevin Costner le-a multumit romanilor

Kevin Costner le-a multumit romanilor

0 103
Romanii au fost pomeniti la Gala decernarii premiilor Globul de Aur, gazduita duminica seara de hotelul Hilton din Beverly Hills. Unul dintre castigatorii celei de-a 70-a editii a Galei este Kevin Costner, care a fost rasplatit cu Globul de Aur pentru rolul din miniseria „Hatfields and McCoys“, filmata in Romania.
In discursul pe care l-a pronuntat cu ocazia primirii premiului, celebrul actor american si-a adus aminte de platourile de filmare amenajate la Rasnov si in Arges, unde au fost filmate scenele din serialul inspirat din Razboiul de secesiune din Statele Unite.
Kostner le-a multumit tuturor oamenilor din fata camerelor, dar si celor din spatele camerelor, dar si echipei si localnicilor din Romania.
Nu este pentru prima data cand Kevin Costner, in varsta de 57 de ani, vorbeste despre Romania si experienta placuta de la filmarile din 2011 pentru miniseria TV „Hatfields and McCoys“. Peisajul carpatin din zona Rasnovului a fost considerat de catre producatori foarte asemanator cu cel din Kentucky si Virginia de Vest si a permis redarea fidela a contextului geografic in care s-au petrecut evenimentele.
Miniseria TV Hatfields & McCoys, produsa de postul History Channel in colaborare cu Castel Film si realizata in Romania, a primit cinci premii Emmy, doua la categorii artistice – pentru cel mai bun actor in rol principal (Kevin Costner) si secundar (Tom Berenger) – si trei la categorii tehnice – pentru cel mai bun mixaj de sunet (romanul Dragos Stanomir, alaturi de Christian Cooke si Brad Zoern), cel mai bun machiaj si cel mai bun montaj.
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.