Kelemen Hunor: Reorganizarea administrativa, imposibila pana la alegerile din 2012

Kelemen Hunor:
Reorganizarea administrativa, imposibila pana la alegerile din 2012

0 81

Reorganizarea administrativa, un joc dubios pus la cale de Cotroceni, ramane pana la aceasta data doar un flux de vorbe portocalii la care politicienii raspund in functie de locul pe care il ocupa in relatia cu cele doua palate. Liderul UDMR Kelemen Hunor sustine ca nu stie nimic oficial despre vreo varianta de reorganizare teritoriala. El a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca nu stie nimic nici de varianta cu 12 judete vehiculata in mass-media si ca, de altfel, nu vede posibila aplicarea vreunei variante de reorganizare teritoriala inainte de alegerile din 2012.
„Repet ca un elev de clasa a III-a: nu cred ca pana la alegerile din 2012 putem face o reorganizare administrativa. Nu neg nevoia unei reforme administrative, dar nu vad cum am putea face pana in 2012, din varii motive. (…) Nu poti sa arunci tara intr-un haos administrativ. La noi si o lege simpla se aplica foarte greu – Legea invatamantului, daramite cand e vorba de o reforma administrativa, cand arunci toata tara intr-o schimbare totala administrativa. Nici din punct de vedere politic nu vad cum am putea gasi o solutie acceptata pentru toata lumea din coalitie, ca nu mai vorbesc de opozitie”, a precizat Kelemen Hunor.
Presedintele UDMR a mai spus ca nu s-a discutat nici de varianta cu 12 judete, vehiculata in presa: „Oficial nimeni nu numai ca nu ne-a prezentat, dar nici nu ne-a zis nimic despre aceasta varianta. Noi nu am discutat despre aceasta varianta, de fapt noi nu am discutat despre nicio varianta”.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.