Kedves Basze, (in traducere: Base draghe)

Kedves Basze, (in traducere: Base draghe)

0 89

Nu stiu ce-l mana pe el in lupta, dar stiu ca sub limba il mananca rau pe Presedintele nostru. Mi-e sa nu fi luat vreo boala, de cat s-a zbenguit cu Licuriciul cel Mare.


De la “urca-te pe masa sa-ti arat ce am invatat”,? pana la “gaozar”, “pasarica” si “tiganca imputita” Base si-a aratat nivelul. Ca sa ne exprimam in termeni mai aproape de pasiunea domnniei sale, MAREA, am vazut clar cam unde are geamandura: undeva la …”periferie”.


Apa mica, de unde nu-i nici Dumnezeu nu cere! Doar ca Base e obisnuit cu valurile din Dardanele si incearca sa le provoace cu limba in Dambovita, ori macar in gulasul pe care, de ceva vreme il savureaza cu o placere suspecta.


Aflat din nouin maghiarime, sub pretextul inaugurarii unui club sportiv, faimosul Base n-a gasit altceva decat sa se supuna pretentiilor lingvistice ale minoritatii celei mai recalcitrante din Romania si sa le vorbeasca celor cativa din carciuma in limba lor, atat cat a putut sa invete. Doar n-a spus Marko Bela ca cine manaca painea secuilor trebuie sa invete ungureste? Va dati seama ce obligatii au cei care le mananca, nu doar painea, ci si gulasul?


Asa s-a trezit Basze spunand „Kivanok jo estet!” multumind celor prezenti ca l-au primit in mijlocul lor fara sa fie invitat, adaugand ca venea oricum cu multa placere daca primea o invitatie.


Kedves Basze ( pe romaneste Base draghe), daca iti dai silinta poate te pune UCM –ul Presedinte de onoare, nu mai are sens sa te aburesti doar cu …PDL-ul!


Fotoliul de presedinte de onoare la doua partide ar fi retinut ca un mare record la care nici bunicuta Iliescu nu s-a gandit.


Doar ca ti-a stat mai bine cand vorbeai romanes, nu stiu de ce!


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.