Karl Marx, dezgropat in Romania de… alde Tapalaga!

Karl Marx, dezgropat in Romania de… alde Tapalaga!

0 443

Peste tot in Europa, nationalismul, uneori radical si anti-occidentalismul prospera din cauza idiotzeniei politice a Occidentalilor si a ratacirilor aberante ale clasei politice bezmetice de la Bruxelles. Este iar ca pe vremea lui Marx, care argumenta sttiintific cum… „o stafie umbla prin Europa!„. Era Comunismul in scutece... anticipa barbosul parinte al primului studiu serios asupra Capitaluluicitit azi mai cu interes decat in vremea comunismului!
Din pacate In Romania, s-a „dezvoltat”anapoda, in ultimul sfert de secol, o populatie needucata, ravasita de ideologii gaurite, oferind comunitati usor de manipulat de catre diversi sarlatani ai propagandei, fie ca sunt din categoria OTV, fie din categoria papagalilor de Bruxelles, care ne tot spun sa fim cuminti ca altfel nu suntem europeni. Dar au aparut categoria noilor imbecili politici de tip eco-comunist – Raetzchi/Nicusor Dan/Cernea/Salvati-nu-stiu-ce”….

...Oare „salvarea” vine de la globalism?manipulare
Sa nu-ti mai pese de familie, de concetateni, sau de ce se intampla cu  tara ta, pentru ca te acopera cu o propaganda inversunata  „activisti” acoperiti cum e alde Tapalaga, Pantazi, Pora, etc ce trag ridicol de „alarme” precum Vasile Roaita: sariti, vin legionarii, vin „nationalistii !!”...
Divide et impera,
este noua „Politica a globalizarii” care nu-i pasa de individ. Asta stim si vedem bine, cand  milioanele devin niste „indivizii’, devin cifre, iar „tzarile” sunt doar piete. Un individ alienat de familie, de scoala, de situatia din tara, daca este si fara religie, e cel mai usor de manipulat. El are impresia ca stie multe, dar de fapt nu stie nimic sigur si nimic cu adevarat de valoare
Ca sa nu fii caracterizat drept un …”nationalist periculos”, trebuie, dupa cum zice in stil cretinoid dl Tapalaga, sa taci din gura, sa muncesti, sa respectii legile, indiferent de cine si cum le schimba. Bai prostule, nu nationalismul a fost atunci cauza celor doua razboaie mondiale, ci confruntarile revansarde ale imperialismului capitalist interbelic, impletit cu interesele sovietelor barbare si coroborat cu dorinta francmasonilor  de a-i incaiera si a se darama… reciproc sistemele existente.
Se vedea din balon ca „cineva” planuise la plesneala ca vor putea  prelua puterea Lumii, atat financiara cat si politica, speculand neputinta natiunilor slabite de razboiul de durata. Mai citeste !! Cititul nu dauneaza grav sanatatii!romania de vanzare m
Revenind in actualitate, patriotismul nu este ceva desuet, ci tocmai ‘liantul”, cel care confera valoare specificului national, atat in tara cat si in afara ei. Pina in 2014, de exemplu, era deja vindut catre straini aproape 35% din terenul agricol al Romaniei, inclusiv cel aflat deja in arenda la straini (care au obtinut astfel drept de preemptiune la cumparare) si casele si terenurile intravilane. Asta in 2014.
Intre timp, in septembrie 2015, a fost promulgata o lege care urgenteaza procesul de vinzare.

Cit din tara noastra ne mai apartine?

Unde erati voi, deontologii care  provaduiti un nationalism de opereta, discret care, ati descoperit ca Celui de Sos ii plac „lemnul si spatiile mici”?
Strabunicul meu a murit la Marasesti pentru acest pamint. Bunicul meu a luptat pe ambele fronturi si la Stalingrad si la Budapesta.
Parintii mei au muncit o viata, aici… pentru o pensie de subzistenta !!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.