Kanjara, numele SUV-ului Dacia

Kanjara, numele SUV-ului Dacia

0 191

Renault a inregistrat brandul Kanjara, numele SUV-ului Dacia, la Institutul National pentru Proprietate Intelectuala din Franta, pentru comercializare pe piata franceza si in Europa, precum si in alte tari unde urmeaza sa fie vandut modelul, potrivit cartech.fr.
Site-ul automobile-magazine.fr a relatat recent ca SUV-ul Dacia, al saselea model din programul Logan, se va numi Duster si ar putea avea o versiune de sapte locuri, mai lunga cu 20 de centimetri fata de modelul de baza, denumita Kanjara.
SUV-ul are la baza platforma tehnica a modelului Nissan Qasqai, potrivit automobile-magazine.fr. Nissan Qasqai este disponibil in doua versiuni, cu cinci si, respectiv, sapte locuri.
Site-ul a scris despre SUV-ul Dacia intr-un articol cu titlul „Dacia Duster+2, fratele mai mare al lui Duster” si arata ca „Duster+2” ar putea fi comercializat sub numele de Kanjara. Masina ar urma sa fie cel mai ieftin SUV cu sapte locuri de pe piata, avand un pret de circa 18.000 de euro.
Oficialii Dacia-Renault nu au dezvaluit detalii despre SUV, singurul element anuntat oficial fiind perioada lansarii, respectiv prima parte a anului viitor.
Dacia vrea sa prezinte modelul SUV la Salonul Auto de la Frankfurt, din luna septembrie, potrivit declaratiilor presedintelui Consiliului de Administratie al Dacia, Jacques Chauvet, citat de cotidianul francez La Tribune la sfarsitul lunii iunie.
Cu toate acestea, alti oficiali ai Dacia-Renault afirmat ca masina nu va fi expusa la Frankfurt si au refuzat sa comenteze asupra veridicitatii unor fotografii aparute pe internet la inceputl lunii iulie, care pareau sa dezvaluie varianta de productie a SUV-ului.
„Va trebui sa mai asteptati inca noua luni (pana va fi prezentata masina – n.r.)”, a afirmat un oficial Dacia. „Este o masina foarte frumoasa (SUV-ul)”, a afirmat un alt reprezentant al constructorului auto.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.