Justiție – intrarea în normalitate – să se termine cu vizitele procurorilor...

Justiție – intrarea în normalitate – să se termine cu vizitele procurorilor progresiști pe la Ambasadele Străine!!

1 243

În sfârșit putem spune că la Ministerul Justiției este cu adevarat un conducător român - Tudorel Toader! Nu doar un ministru ci și un specilist, nu doar cu un CV plin de funcții, ci cu multă știință de carte și tot atât mult spirit de dreptate, echitate și patriotism.

„Să-i ntreb cât de normal este ca un procuror-șef să se ducă fiindcă nu știu ce ambasador l-a invitat să-l felicite că a fost soare azi și nu a plouat”, Ministrul Justiției, Tudorel Toader,

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a anunțat că îi va invita în perioada următoare pe șefii din justiție la minister, ca să-i întrebe dacă li se pare normal ca un procuror-șef să se ducă la un ambasador să îl felicite „pentru faptul că a fost soare azi și nu a plouat”, relatează Mediafax.

„Voi încerca să am o discuție cu dânșii – cât de curând, deși o zi – două e foarte aglomerat – să îi invit la Ministerul Justiției să întreb cât de normal este ca un procuror-șef să se ducă la o ambasadă că l-a chemat nu știu ce ambasador, l-a invitat să îl felicite pentru faptul că a fost soare azi și nu a plouat. Procurorul colaborează pe linie, pe orizontală cu structurile aferente dintr-un stat, cu procurorii din America, Franța, mai știu eu…”, a declarat, miercuri seară, Tudorel Toader, la Antena 3.

„Și îi voi întreba «Domnule, aveți reprezentativitatea aceasta a relațiilor externe?» Categoric că nu o au”, a conchis Toader.
Ministrul Justiției a precizat că ambasadorii colaborează și se coordonează cu miniștrii de Externe, nu cu procurorii.
În sfârșit putem spune că la Ministerul Justiției este cu adevarat un conducător român – Tudorel Toader!
Nu doar un ministru ci și un specilist, nu doar cu un CV plin de funcții, ci cu multă știință de carte și tot atât mult spirit de dreptate, echitate și patriotism.
În sfârșit credem ca se va termina cu acele comenzi externe, nu doar interne, în dosare!

Horia D.R.

COMENTARII

  1. In sfarsit,un functionar superior al Statului
    un OM cu coloana vertebrala si mai ale cu demnitate!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.