Just Dance 2 reprezinta din nou Brasovul in Franta

Just Dance 2 reprezinta din nou Brasovul in Franta

0 556

Vor sa arate lumii ca o pot schimba prin atitudinea lor! Sapte persoane cu dizabilitati, insotiti de 7 voluntari, vor urca din nou pe scena festivalului international Mode H Europe 2015 din orasul francez Tours. Este al cincilea an consecutiv cand Brasovul este reprezentat la acest eveniment

Vor sa arate lumii ca o pot schimba prin atitudinea lor! Sapte persoane cu dizabilitati, insotiti de 7 voluntari, vor urca din nou pe scena festivalului international Mode H Europe 2015 din orasul francez Tours. Este al cincilea an consecutiv cand Brasovul este reprezentat la acest eveniment. Dansatorii au repetat intens in ultimile luni pentru a se asigura ca vor face o figura frumoasa si in acest an.
Trupa Just Dance 2, reunita intr-o noua componenta va prezenta saptamana viitoare in orasul Tours din Franta un moment artistic deosebit.
Dupa ce anii trecuti dansatorii brasoveni au prezentat spectacole inspirate din musical-ul West Side Story, sau James Bond agentul 007, anul acesta vor urca pe scena cu „Raggae”.
Coregraful Marius Grancea, spune ca miscarile si coregrafia a fost facuta special pentru cei care au dizabilitati iar nu pentru dansatori si tocmai in acest lucra sta toata frumusetea.just dance
Participarea la astfel de evenimente are beneficii atat pentru persoanele cu dizabilitati cat si pentru ceilalti parteneri din proiect, afirma psihologul Luminita Gheorghiu.
Membrii trupei Just Dance 2 sunt talentati si ambitiosi dar mai ales sunt invingatori in lupta cu soarta, care i-a tintuit intr-un scaun cu rotile.
In loc sa-si planga de mila ei au ales sa demonstreze ca pot duce o viata normala si nu sunt mai prejos decat ceilalti tineri de varsta lor.
Scutaru Marcel, membru al trupei Just Dance 2, dezvaluie ca scena este scena pentru oricine si ca, in momentul in care ai ceva de transmis sau daca vrei sa spui ceva, scena este cel mai potrivit decor.
La festivalul Mode H Europe 2015 participa zeci de tineri din alte 6 tari europene.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.