Just Business pentru studentii brasoveni

Just Business pentru studentii brasoveni

0 101

In perioada 16-17 mai va avealoc la Brasov, in Sala de Sedinte a Consiliului Local din incinta Primariei Municipiului Brasov, Just Business – prima conferinta de anteprenoriat adresata tinerilor brasoveni.
Just Business ofera o sansa de dezvoltare studentilor cu initiative antreprenoriale prin workshopuri pe teme ca: Marketing, Finantari Europene, Vanzari si prezentari ale unor renumiti oameni de afaceri, ca domnul Nicolae Tucunel – Presedintele Camerei de Comert si Industrie Brasov. Ultima sesiune a evenimentului va oferi participantilor posibilitatea de a intra “din tribuna in arena”- Arena Ursilor. Aici un juriu format din doi investitori, printre care dl Radu Ioan Tudorache va analiza planurile de afaceri inscrise in concurs, oferind un feedback constructiv, neexcluzand posibilitatea ca ei sa investeasca in proiect.
Conferinta se adreseaza studentilor brasoveni cu potential, care au idei bune, oferindu-le posibilitatea de a interactiona cu antreprenori de succes.
Organizatorii considera ca mediul local de afaceri are nevoie de un asemenea eveniment si doresc sa ii sprijine pe studentii aflati la inceput, asezandu-i la aceeasi masa rotunda cu oameni de afaceri de succes.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.