Juristul Ponta despre afacerea Hayssam

Juristul Ponta despre afacerea Hayssam

0 56

Victor Ponta, cunoscut ca eminent jurist, afirma: “Nu stim nici acum cat de mult si de ilegal s-a implicat Basescu in afacerea Hayssam.”
Victor Ponta, purtatorul de cuvant al candidatului PSD la prezidentiale, a declarat ca afirmatiile sefului statului referitoare la Mircea Geoana nu sunt decât „razboaie pentru a acoperi adevarul despre implicarea in afacerea Hayssam”.
„Domnul Basescu minte ca întotdeauna, cand nu raspunde la intrebari si cauta sa gaseasca tot felul de responsabili. Din pacate, nu ºtim nici acum cat de mult si cat de ilegal s-a implicat domnul Basescu in afacerea Hayssam, speram sa aflam adevarul si singurul procuror rejectat de sistem care este implicat politic pe fata, pana in acest moment, este Monica Macovei. Restul, razboaiele lui Basescu, ba cu Ciuvica, ba cu Nastasiu, sunt doar razboaie pentru a acoperi adevarul despre implicarea in afacerea Hayssam”, a spus Victor Ponta.

De asemenea, pesedistul a criticat si afirmatiile lui Basescu referitoare la informarea sa cu privire la intentia lui Omar Hayssam de a parasi tara.
„Domnul Basescu ne tot spune mereu ca stie foarte multe lucruri, dar intotdeauna nu le stie pe alea pe care trebuia sa le ºtie. Nu cred ca-l mai crede nimeni, e clar ca ascunde adevarul si toate lucrurile pe care le spune nu fac decat sa mareasca ghemul asta de minciuni in care s-a prins domnul Basescu”, a completat Ponta.
Ce pot adauga este ca si Dunarea curge frumos, uneori printre salciile de pe maluri. Dar cand se zburleste impotriva unor barcagii care isi fac nevoile in ea, apoi vai de mama acesora!

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.