Juniorii U16 de la FC Braşov au câştigat la pas Seria a...

Juniorii U16 de la FC Braşov au câştigat la pas Seria a 4-a din Liga Elitelor

0 39

Juniorii de Under 16 de la FC Braşov au câştigat etapa regulară din Seria 4 a Ligii Elitelor neînvinşi. În ultimul meci disputant acasă contra celor de la Interstar Sibiu, braşovenii au făcut scor şi s-au impus cu 4-0. Golurile juniorilor noştri au fost marcate de Vajoi, Sebastian Racz de două ori chiar dacă nu a început meciul ca titular şi Sezer.

Micii fotbalişti braşoveni au reuşit să câştige la pas etapa regulară. Au acumulat 25 de puncte din opt victorii, un egal şi nicio înfrângere, golaveraj: 18-4. Chiar dacă în ultima etapă braşovenii stau, nimeni nu îi mai poate ajunge la numărul de puncte.

Ne bucurăm că am terminat etapa regulară cu o victorie şi suntem pe primul loc. Suntem pe un drum ascendent, dar greul abia acum începe. Urmează meciurile din play-off. Fiecare meci este la fel de greu şi important, dar noi vom continua să ne pregătim şi mai bine. Vrem să eliminăm greşelile făcute şi să progresăm de la meci la meci. Numai cu o atitudine bună şi determinare vom deveni învingători! Îi felicităm pe toţi băietii pentru întregul parcurs de până acum! Am arătat că suntem un grup unit şi puternic!”, a spus la finalul meciului antrenorul Ionuţ Mitroi.

Pentru meciul cu Interstar Sibiu antrenorii braşoveni s-au bazat pe: Chiriac, Ciucă, Dascălu, Pandele, Sezer, Oprea, Cioriia, Marco Popescu, Moroe, Vajoi şi Sebastian Popescu. Au mai intrat: Cojocaru, Lazăr, Sebastian Racz, Dima şi Galliano. Rezerve neutilizate au fost: Bogdan Racz, Rauţă, Chelaru şi Andon.

Pentru juniorii U16 urmează play-off-ul. Aici se vor bate cu cele mai bune 6 echipe din serie, tur-retur. Dacă şi la finalul acestui play-off braşovenii îşi păstrează primul loc, juniorii noştri vor juca în semifinalele Campionatului National Liga Elitelor.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.